Campionatele de handbal interne se vad pe Pro TV si Pro Arena
Daca va intrebati ce competitii sportive vor mai putea viziona telespectatorii romani, in acest material vom mentiona aceste informatii. Postul de televiziune Pro TV anunta ca a achizitionat pe o perioada de 4 ani (2022-2026) drepturile pentru a difuza pe Pro TV si Pro Arena meciuri de handbal din campionatul intern, atat feminin cat si masculin.

Pe langa aceste meciuri, Pro TV si Pro Arena vor difuza si meciuri de handbal din: Cupa Romaniei feminin si masculin, Supercupa Romaniei feminin si masculin dar si meciurile reprezentativelor nationale de handbal masculin si feminin seniori.

Televiziunile vor difuza un total de 150 de meciuri de handbal pe an, 3 meciuri de handbal masculin si feminin in fiecare etapa din campionatele interne, 4 meciuri din cupa Romaniei feminin si masculin si toate meciurile jucate de echipele Romaniei de seniori masculin si feminin.

Campionatele de handbal interne se vad pe Pro TV si Pro Arena

Pe Pro TV si Pro Arena se  mai pot urmari urmatoarele competitii sportive: Europa League, Conference League, gale UFC sau FA Cup. Aceste competitii se vor vedea si pe aplicatia de streaming Voyo.

Eredivisie si Serie B vor fi transmise de Sport Extra

Sport Extra anunta printr-o postare pe pagina Facebook ca va difuza sezonul 2022-2023 al campionatului de fotbal al Olandei, Eredivisie. Campionatul de fotbal al Olandei va fi difuzat in exclusivitate de Sport Extra. Eredivisie incepe in acest sfarsit de saptamana iar Sport Extra va difuza in prima etapa 4 meciuri:

  • 6 august, de la ora 17:30 Fortuna Sittaro – Ajax
  • 6 august, de la ora 21 PSV – FC Emmen
  • 7 august, de la ora 15:30 Vitesse – Feyenoord
  • 7 august, de la ora 15:30 NCE Nijmegen – Twente (online pe platforma live Sport Extra)

Sport Extra va difuza si Serie B, divizia secunda a campionatului italian de fotbal.

Premier League nu se vede, momentan, in reteaua Orange

O alta informatie vine din partea celor de la Clever Media, proprietarii posturilor Prima Sport, care anunta ca Premier Legue nu se poate difuza momentan in reteaua Orange. Aseara, la deschiderea sezonului din Premier League, abonatii companiilor Orange Romania, Orange Romania Communications si NextGen nu au putut urmari meciul Crystal Palace – Arsenal, pe ecran a aparut urmatorul mesaj: Aceasta transmisie nu este disponibila in reteaua Orange. Va multumim pentru intelegere.

Acest lucru se intampla pentru ca aceste doua companii nu s-au inteles inca pentru semnarea unui acord de preluare competitiei in reteaua Orange. Un lucru asemanator s-a intamplat si in august 2019 cand abonatii Focus Sat nu puteau urmari anumite competitii transmise pe posturile Look Sport pentru ca nu ajunsesera la niciun acord. Cele doua companii, Orange si Clever Media, spera sa ajunga la o intelegere pentru ca abonatii Orange sa poata urmari campionatul Angliei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII