Draga copila – serial german Netflix

Pe platforma de streaming Netflix a intrat de ceva timp (din 7 septembrie) un serial german impresionant. Serialul se numeste Libes Kind / Draga copila (2023). Serialul a fost facut dupa romanul omonim scris de Romy Hasman, publicat in 2019 si tradus la noi in 2021.

Draga copila spune povestea impresionanta a unei mame pe nume Lena (Kim Riedle) care este sechestrata impreuna cu cei doi copii de sotul sau intr-o cabana din padure. Cei trei sunt sechestrati in conditii inimaginabile, cabana este bine pazita cu gratii la geamuri, cei trei mananca, dorm si merg la toaleta dupa reguli extrem de stricte stabilite de sotul femeii si tatal copiilor.

Daca Lena si copiii sai incalca regurile impuse, ei sunt aspru pedepsiti. Dupa aproape 13 ani de captivitate, Lena si fetita sa Hannah (Naila Schuberth) evadeaza din cabana iar Lena este lovita de o masina. Ajunse la spital, medicii si politia isi dau seama ca Lena si fetita ei au trecut prin momente cumplite. Ba mai mult, la spital se prezinta doua persoane, Matthias (Justus Von Dohnanyi) si Karin Beck (Julika Jenkins), doi parinti care isi cauta fata disparuta acum 13 ani.

Draga copila – serial german Netflix

Initial, cei doi sustin ca Lena este fata lor disparuta. Lucrurile se complica si mai mult atunci cand pshiologii o iau la intrebari pe Hannah despre ce au patit ea si mama sa. La intrebarea daca tatal ei le-a facut ceva rau, Hannah raspunde ca tatal ei nu este vinovat si ca vinovata este Lena. Cei doi batrani Matthias si Karin incep sa aiba indoieli cu privire la faptul ca Lena ar fi fata lor.

In primele saptamani de la aparitia serialului Draga copila pe Netflix, acesta a uimit pe toata lumea ajungand rapid in top 10 cele mai urmarite seriale din intreaga lume. Unul dintre cronicari a declarat despre Draga copila ca serialul prezinta un puzzle confuz de elemente si perspective, fragmente asupra evenimentelor, aceste lucruri atrag spectatorii in loc sa-i indeparteze.

Draga copila are un sezon format din 6 episoade, durata totala a episoadelor este de 4 ore si 46 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4. Serialul a fost lansat ca miniserie astfel incat nu vom vedea sezonul 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.