Google va elimina din căutări site-urile de filme și pe cele de piraterie.

Noul update de la Google pentru căutări vizează toate site-urile de filme online, pe cele de piraterie și pe cele care au conținut copiat sau furat. Acest update a fost pus în funcțiune acum o săptămână iar numărul vizitatorilor pe aceste site-uri a început deja să fie instabil. Gigantul Google a anunțat că va fi necruțător cu aceste tipuri de site-uri și că ele vor scădea treptat în căutări până vor dispărea definitiv.

Pe lângă acest update, Google ne mai pregătește și o grămadă de noi trucuri care au ca scop eliminarea și eliminarea site-urilor ce conțin viruși, malware etc.

pirateria online va fi eliminata de catre google in urma unui nou updateGoogle a mai avut astfel de încercări însă niciuna nu a avut un efect benefic. Ba dimpotrivă unii algoritmi implementați în căutări au afectat site-urile legale și le-au urcat pe cele cu conținut ilegal. Planurile lor de a elimina pirateria au început tocmai din anul 2012. Se pare că, de această dată, Google are planuri destul de serioase.

Vor crește site-urile legale

Site-urile de filme online sau site-urile care permit descărcarea video (streaming video) vor pierde în defavoarea site-urilor legale precum Voyo, Dolce Tv, Seenow, Muvix etc. Bineînțeles că aceste site-uri solicită un abonament lunar pentru a avea acces la conținutul acestora.

Există alternative?

Da, există în continuare. Dacă se va dovedi că acest algoritm creat de Google va avea efect, atunci majoritatea site-urilor vor fi închise (nu de către google ci de către proprietari). Nemaiavând vizitatori pe site, proprietarii nu vor mai avea niciun beneficiu de pe urma acestor site-uri. Acest lucru îi va obliga oarecum să-și închidă site-urile.

Există totuși destule alternative. Un motor de căutare diferit precum Yahoo sau Aol este una dintre aceste soluții. O altă soluție sunt trackerele de torente. Chiar dacă Google le va elimina din căutări, utilizatorul va scrie adresa site-ului respectiv în bara de adrese și va putea accesa site-ul fără probleme.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII