Campionatul European U19 se vede la TVR
Posturile de televiziune TVR 1 si TVR 2 vor transmite in perioada 18 iunie – 1 iulie partidele de fotbal ale echipei Romaniei U19 din cadrul Campionatului European. Campionatul European U19 se va disputa in Slovenia.

TVR 1 si TVR 2 va transmite doar partidele grupei A, grupa din care face parte echipa  Romaniei U19, semifinalele si finala. Partidele vor fi comentate de comentatorii Televiziunii Romane, Marian Olaianos, Emil Hossu, Longin Cristian Mindru si Narcis Selaru. Inainte si dupa difuzarea partidelor, TVR 1 si TVR 2 vor difuza si o emisiune de analiza fotbalistica a partidelor numita Euro Fotbal U19. In cadrul acestei emisiuni, se va analiza evolutia jucatorilor romani care vor juca pentru Romania in cadrul Campionatului European U19.

Aceasta competitie a fost amanata timp de doi ani din cauza crizei sanitare care a cuprins  intreaga planeta in ultimii doi ani. Campionatul European U19 este alcatuit din doua grupe (A si B), primele 2 echipe din aceste grupe merg in semifinale si au sansa ca anul urmator sa participe si la Campionatul Mondial U20 care se va juca in Indonezia, in 2023. Echipele din cele 2 grupe care se claseaza pe locul 3 vor participa la un baraj iar castigatoarea barajului va merge si ea la Campionatul Mondial U20 de anul viitor din Indonezia.

Romania a fost Campioana Europeana la categoria U19 in 1962. Iata care este programul meciurilor grupei A din cadrul Campionatului European U19 si pe care le veti putea urmari la TVR:

  • Slovenia – Franta – 18 iunie, ora 18:30, pe TVR 2
  • Italia – Romania, 18 iunie, ora 21, pe TVR 1
  • Slovenia – Italia, 21 iulie, ora 18:30, pe TVR 2
  • Romania – Franta, 21 iunie, ora 21, pe TVR 1
  • Franta – Italia, 24 iunie, ora 18:30, pe TVR 2
  • Slovenia – Romania, 24 iunie, pe TVR 1, ora 18:30

Campionatul European U19 se vede la TVR

Din grupa B fac parte echipele: Anglia, Israel, Austria si Serbia. Semifinalele se vor juca in ziua de 28 iunie, de la orele 18:30 si 21:30, ambele partide vor fi transmise de TVR 2. Finala se va juca vineri, 1 iulie, ora 21 si va fi transmisa pe TVR 1.

Vedetele reprezentativei noastre la aceasta categorie de varsta U19 sunt: Nicolas Popescu (fiul lui Gica Popescu) care evolueaza la echipa Farul Constanta si rapidistul Rares Ilie. Posturile TVR 1 si TVR 2 apartin Societatii Romane de Televiziune si sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU