Proiectul Turul Romaniei Digi FM
Compania Digi anunta ca postul de radio Digi FM da startul Turului Romaniei – Editia de Primavara, alaturi de Lucian Mandruta, realizator Digi FM.

Proiectul Turul Romaniei se desfasoara in perioada 27 martie – 1 aprilie. Lucian Mandruta, alaturi de ascultatorii Digi FM voluntari, vor strabate Romania cu scopul de a curata si colecta deseurile din anumite zone ale Romaniei.

Lucian Mandruta va realiza emisiunea sa din localitatile pe care le va curata de gunoaie. Iata in ce locuriva face Lucian Mandruta si voluntari curatenie: duminica, 27 martie, ora 12, plaja Tuzla; luni, 28 martie, ora 11, Padurea Gherghita, Bucuresti; marti, 29 martie, ora 11, Craiova; miercuri, 30 martie, Orsova, Clisura Dunarii; joi, 31 martie, ora 12, Timisoara; vineri, 1 aprilie, Deva, padurea din juriul Cetatii.

Proiectul Turul Romaniei Digi FM

La finalul fiecarei zile de curatenie, Lucian Mandruta va prezenta bilantul zilei in cadrul emisiunii sale, de la ora 17. Editia trecuta a Turului Romaniei Digi FM s-a desfasurat in decembrie 2021 cand s-au strans sute de kilograme de articole vestimentare si rechizite pentru copiii din comunitatile defavorizate. Pentru mai multe detalii despre aceasta campanie, vizitati site-ul postului de radio.

Editii speciale DigiPedia pe Digi World

Digi World va difuza de astazi, 25 martie, in fiecare luna, editii speciale ale emisiunii DigiPedia. In primele 2 editii speciale va fi invitat Dumitru Prunariu, singurul roman care a zburat in spatiu. Emisiunea DigiPedia este prezentata de Alexandru Mironov.

Emisiunea DigiPedia va trece prin cateva schimbari, in postura de co-prezentator permanent va veni si doctorul si jurnalistul Bogdan Ivanescu. In cadrul emisunii se vor dezbate subiecte despre stiinta si alte subiecte interesante.

DigiPedia este cea mai longeviva emisiune de stiinta si cea mai importanta sursa de informatie stiintifica. Editiile Speciale ale emisiunii vor reuni trei parametrii vitali ai societatii: stiinta, educatie si tehnologie, in cadrul acestor editii vor fi invitati oameni de stiinta, profesori si formatori de opinie.

Producatoarea emisiunii DigiPedia, Mihaela Popescu, a declarat printre altele ca Alexandru Mironov si Bogdan Ivanescu sunt doi promoteri ai stiintei de inalta calitate. DigiPedia are 12 ani de emisie si este o emisiune saptamanala ce se difuzeaza in fiecare vineri, de la ora 21, pe Digi World.

Posturile Digi World si Digi FM apartin companiei RCS & RDS / Digi si se receptioneaza in pachetul de baza. Digi detine posturi TV de sport, filme, documentare, muzica si posturi de radio.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.