Cand va aparea sezonul 2 al K-dramei Casa, dulce casa?

Casa, dulce casa (in limba engleza: Sweet home) este un serial coreean dramatic de genul horror apocaliptic care a debutat in decembrie 2020 cu un prim sezon. Sezonul 1 are10 episoade cu durata de 44-59 de minute.

La inceputul acestui an, platforma de streaming Netflix a aprobat continuarea serialului cu cel de-al doilea sezon. Acesta va apare, cel mai probabil, spre sfarsitul anului. De asemenea, cel de-al treilea sezon este confirmat si se afla in productie.

Casa, dulce casa a obtinut nota 7,3 pe platforma IMDb si are cota de popularitate, in crestere azi, de 1032. Serialul se bazeaza pe webtoon-ul cu acelasi nume scris de Kim Carnby si ilustrat de Hwang Young-chan.

Serialul trateaza viata unui liceean singuratic care, pentru ca si-a pierdut intrega familie intr-un accident, este fortat sa se mute intr-un apartament dintr-o cladire de locuinte. Insa nici aici nu va avea parte de liniste si siguranta, intrucat monstri periculosi incep sa apara si sa ii ameninte viata.

Impreuna cu ceilalti locatari ai aparamentului, Hyun incearca sa supravietuiasca ororilor si amenintarilor la care este supus. Serialul a obtinut premiul Cel mai bun actor intr-un rol secundar din partea Asian Academy Creative Awards in anul 2021, premiu acordat actorului Lee Doo-Hyun.

Personajul principal al serialului Casa, dulce casa este Cha Hyun-soo, interpretat de actorul Song Kang. Hyun este un tanar cu ganduri suicidale care, dupa ce se muta in noul apartament, se trezeste in mijlocul apocalipsei. El va capata puterile celor infectati si va deveni, astfel, un supererou in lupta cu raul.

Song Kang a mai jucat si in serialele: Ca un fluture (2021), Forecasting love and weather (2022), iar in anul 2021 a fost nominalizat la premiul Cel mai bun nou actor la Baek Sang Art Awards pentru rolul din serialul Casa, dulce casa.

Cand va aparea sezonul 2 al K-dramei Casa, dulce casa?

Actorul Lee Jin-Wook il interpreteaza pe Pyeon Sang-wook, un barbat misterios cu o cicatrice pe fata. Acesta pedepseste raul cu rau, este confundat cu un gangster si are o simpatie pentru Yoo-ri, o tanara muziciana care s-a mutat in Casa Verde dupa ce fostul ei iubit s-a sinucis. Lee Jin-Wook a mai jucat si in Atunci cand nu ne iubeam (2015), Bulgasal: suflete nemuritoare (2021-2022), Boiseu (2018-2021), 9 calatori si timp si altele.

Lee Si-young joaca rolul Seo Yi-Kyung, o fosta femeie pompier al carei iubit a disparut cu doua zile inainte de nunta. Tanara are probleme cu increderea in sine si este experta in arte martiale, iar in trecut a lucrat pentru serviciile speciale. Lee Si-young a mai jucat si in Fara mila (2019), Crucea de aur (2014), Bujaui Tansaeng (2010) si altele. Pana acum, actrita a castigat doua premii pentru actorie.

Update 26.11.2023: Casa, dulce casa va avea sezonul 2 disponibil din 1 decembrie 2023 iar reprezentantii Netflix au confirmat si sezonul 3;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU