Realitatea FM este disponibil de azi la Digi (RCS – RDS)
Postul radio Realitatea FM a fost introdus astazi in grila digitala de cablu Digi (RCS – RDS) pe pozitia 1014.

Realitatea FM este un post radio detinut de grupul Realitatea, care detine Realitatea Plus, lansat in anul 2007. Este un post radio de tip news and talk (in urma relansarii din 2008) avand sloganul „Stie ce spune”.

Frecventele de emisie ale postului Realitatea FM sunt:
-Braila – 105.5 FM
-Bucuresti – 90.2 FM
-Cluj-Napoca – 93.8 FM
-Constanta – 97.80 FM
-Craiova – 92.70 FM
-Mangalia – 98.90 FM
-Sulina – 107.00 FM
-Tulcea – 93.00 FM

Redactorul sef Realitatea FM este Teodor Tisa iar o parte din personalul din 2008 a fost la BBC Romania printre care putem enumera Filip Standavid, Catalin Striblea, Adrian Tudor si Roxana Lazarescu.

Realitatea FM este disponibil de azi la Digi (RCS – RDS)
Reamintim ca ultimele posturi introduse in grila de cablu digitala RCS – RDS au fost Linkpress TV si IDA TV, acestea fiind introduse in data de 19 iunie 2020.

Urmatoarele posturi radio pot fi receptionate in grila digitala Digi: Kiss FM, Europa FM, Virgin Radio, Radio ZU, Radio Maria, Pro FM, Digi FM, Dance FM, Radio Sport Total, Radio Romania Actualitati, Chill FM, Radio Guerrilla, Radio Smart si Realitatea FM.

Reamintim ca Realitatea TV a incetat emisia pe 30 octombrie 2019, CNA respingand cererea de prelungire a licentei TV din motive financiare. In acelasi timp a fost aprobata modificarea licentei prin care Realitatea Plus urma sa aiba acelasi profil ca Realitatea TV.

Realitatea Plus a fost introdus deja in grilele operatorilor principali de televiziune din Romania la scurt timp dupa incetarea emisiei Realitatea TV.

Digi Romania face parte din grupul Digi Communications N.V., unul din cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Europa, furnizeaza servicii in Romania, Ungaria, Italia si Spania, avand o vechime de peste 27 de ani.

Voi ce parere aveti despre Realitatea FM? Lasati un comentariu mai jos.
Multumiri utilizatorilor zNick, Gorila si Cristy pentru pont; 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

 1. Sunt un părinte al unui student al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza București si doresc sa aduc atenției publice situația dezastruoasă si efectiv deplorabilă în care acesta instituție „emblematică ” pt școlarizarea cadrelor superioare din Poliția Română consideră justificat să instruiască viitorii legislativi ,ai României. Aceștia, foști elevi geniali și deseori olimpici ai unor școli de elită de pe întreg teritoriul României, după ce au absolvit examene teoretice și probe fizice extenuate pt a fi admiși în asa -zisa „Academie de Poliție ” au ajuns acum da fie tratati în cadrul acestei „institutii ” că in lagarele de exterminare naziste. Rog toata Mass-Media să se intereseze de conditiile de cazare si de școlarizare ale acestor elevi care sunt malnutriti intenționat, neavând dreptul să își procure hrană dinafară instituției, fiind tratati mai rau decat infractorii de drept comun si care sunt ținuți în frig cate 10 ore pe zi .Acest lucru este un atentat asupra Statului

  Suveran Român!Nu am stiut înspre ce se îndreaptă copiii nostri si nici ei nu au conștientizat că aceste atrocități pot fi reale la nivelul unei instituții atât de înalte!

 2. Locuiesc in Cluj si postul Realitatea fm se receptioneaza prost de tot ,cu intreruperi zile in sir pe FM .As dori sa-l receptionez la un radio pe internet dar surpriza nu este .Gasim tot feluri de programe . Radio gherla , radio Tarnaveni , vai de capul nostru cum am ajuns . Tehnicianul , inginerul de sunet de la Realitatea , nu stie pe ce lume se afla. Ce parere aveti d-lor de la realitatea?

  • Nu este Realitatea FM. Pentru a-l receptiona inchide receptorul si lasa-l 10 minute inchis sau dai revenire la setarile din fabrica. Radio Maria este ultimul pe 1015.

  • Asa e, am actualizat articolul.
   Cat despre Realitatea Sporta si Realitatea Star, ai dreptate, desi oamenii aflati in spatele celor doua companii sunt aceiasi.