Filme romanesti disponibile pe Netflix
In acest material va vom recomanda cateva filme romanesti disponibile pe platforma Netflix.

Soldatii: Poveste din Ferentari (2017). Acest film prezinta povestea lui Adi (Adrian Schiop) care este parasit de prietena sa. Adi se muta in Ferentari in speranta ca va realiza o serie de documentare despre manele. Il va cunoaste pe Alberto (Vasile Pavel) un om sarac, fost puscarias, care ii promite lui Adi ca ii va face cunostinta cu diversi cantareti de manele pentru a se putea documenta mai bine. Fara sa isi dea seama, cei 2 se folosesc unul pe celalalt, Adi il hraneste pe Alberto si ii promite ca il va scapa de saracie iar Alberto il minte pe Adi ca ii va face cunostinta cu interpreti de manele.

Filmul Soldatii: Poveste din Ferentari are o durata de 119 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3. Filmarile au avut loc in cartierul Ferentari din Bucuresti.

Morometii 2 (2018). Acest film continua povestea familiei lui Ilie Moromete numai ca de aceasta data, in prim plan nu mai este Ilie Moromete, eroul romanului lui Marin Preda ci Niculae, mezinul familiei. In al 2-lea film Morometii, Ilie Moromete este mai batran, tot avar dupa pamant, conflictul dintre el si a 2-a sotie continua din cauza baietilor din prima casatorie a lui Ilie.

Niculae este tot dornic sa invete, el a facut 3 clase de liceu insa nu a continuat cu al 4-lea an din lipsa de bani. Doi copii din prima casatorie a lui Moromete s-au mutat la Bucuresti iar al 3-lea a murit. Niculae termina liceul si va deveni scriitor si ziarist.

In rolul lui Ilie Moromete il vom vedea pe Horatiu Malaele. Filmul Morometii 2 are o durata de 109 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Filme romanesti disponibile pe Netflix

Coboram la prima (2018). Un metrou se blocheaza intre statii in dimineata urmatoare tragediei de la Colectiv. In acel metrou sunt calatori din diferite paturi sociale care isi spun parerea despre incendiul de la Colectiv. In acest film ii vom vedea pe Bebe Cotimanis, Teodora Mares si Emilian Oprea.
Filmul Coboram la prima are o durata de 1 h si 24 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Balanta / The Oak (1992, refacut in 2020 in format 4k). Fiica unui colonel de securitate pe nume Nela (Maia Morgenstern), dupa moartea tatalui se muta in provincie unde il intalneste pe Mitica Razvan Vasilescu, un medic.
Filmul Balanta are o durata de 1h si 45 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.