Calea spre iertare / Kefaret – serial Acasa
Postul de televiziune Acasa (Pro 2) va difuza din 4 aprilie serialul turcesc Kefaret / Calea spre iertare (2020). Acest serial va incepe de luni, 4 aprilie, de la ora 22, si va fi difuzat de luni pana vineri. Serialul a fost difuzat in turcia de postul Fox.

Rezumat serial Calea spre iertare / Kefaret
Calea spre iertare spune povestea unei familii care trece prin toate starile posibile, de la o familie fericita care are de toate, la o familie care pierde totul. Zeynep (Nurgul Yesilcay) este o profesoara care are un sot de profesie doctor, Ahmed (Yurdaer Okur), si doi copii, Can (Goktan Oktay Goztepe) si Elif (Enis Yildiz), ei se muta la oras intr-o vila.

Dupa 5 ani de la mutarea in acea vila, fiica lui Zeynep, Elif, este rapita. In incercarea disperata de a o gasi, Zeynep va descoperi secrete intunecate despre prieteni dar si despre membrii familiei, aceste secrete vor duce la destramarea familiei perfecte. Zeynep va face totul pentru a o gasi pe Elif, va apela la un politist, Sinan Demir (Mert Firat), care se indragosteste de Zeynep si va face totul pentru a o ajuta sa isi gaseasca fiica.

In timpul cautarilor, Zeynep isi neglijeaza familia, in special sotul de care se indragosteste o tanara pe nume Meltem (Ozge Ozacar). Distributia acestui serial este una de exceptie:

  • Nurgul Yesilcay (fanii serialelor turcesti o cunosc din serialele: Furtuna pe Bosfor, Kosem, transmise in trecut de postul Kanal D); Actrita Nurgul Yesilcay are 46 de ani si are un fiu pe nume Osman in varsta de 17 ani care studiaza actoria in Anglia; Nurgul are o relatie de 4 ani cu producatorul Necati Kocabai;
  • Yurdaer Okur a jucat in serialul Trandafirul Negru;
  • Actorul Mert Firat a jucat in serialul Razbunare pe Tocuri;

Calea spre iertare / Kefaret – serial Acasa

Serialul Calea spre iertare are un sezon cu un total de 35 de episoade. Fiecare episod are durata medie de 2 ore fara reclame iar la noi fiecare episod va avea durata de 60 de minute, cu tot cu reclame. Pe IMDb, Calea spre iertare a obtinut nota 5,5.

Reamintim ca Acasa va difuza tot de luni, 4 aprilie, si serialul turcesc Iubirea are numele tau care va incepe de la ora 19.

Pro 2 / Acasa apartine companiei Pro TV SA si difuzeaza seriale turcesti si telenovele. Din 4 aprilie, acasa va difuza si emisiuni TV autohtone. Pro 2 / Acasa se afla in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII