Capatos si Xtra Night Show se muta pe Antena Stars
Emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, se muta dupa 13 ani de pe Antena 1 pe Antena Stars.

Emisiunile Un Show Pacatos si Xtra Night Show se pot viziona integral pe Antena Play.

De luni, 11 ianuarie 2021, Xtra Night Show se va putea viziona pe Antena Stars, emisiunea iesind din grila celui mai important post al trustului Intact. Va fi difuzata de Antena Stars de la ora 22:30 dupa emisiunea Brigitte & Pastrama.

Luni, Antena 1 va difuza de la 22:45 Observator – Sport iar de la 23:15 va fi difuzat filmul Kingsman: Serviciul Secret (reluare), marti si miercuri fiind difuzat noul serial Grand Hotel.
Aceasta modificare nu va afecta abonatii de televiziune prin cablu deoarece Antena Stars, atat SD si HD, este disponibil in grilele tuturor operatorilor CATV din Romania, asemenea Antena 1.

Insa, in ceea ce priveste Antena Stars, postul este disponibil in format HD doar in grila Orange DTH, la restul operatorilor este in format SD, spre deosebire de Antena 1 HD care este disponibil in toate grilele DTH, cu exceptia Digi.

Capatos si Xtra Night Show se muta pe Antena Stars

Dan Capatos si-a inceput cariera in televiziune la Antena 3 cu emisiunea VDTV, ulterior a trecut la Antena 1 cu o emisiune matinala, fiind urmat de Un Show Pacatos, acolo unde a inceput sa aiba succes. Sezonul al 27-lea al emisiunii Xtra Night Show va continua de luni pe Antena Stars.
Xtra Night Show este una dintre cele mai longevive emisiuni din Romania.

Antena Stars difuzeaza productii precum Brigitte & Pastrama, Mamici de pitici cu lipici, Star Chef, Showbiz report, Star Salvator, VedeTOP, Star Magazine, Ghiceste Vedete sau seriale precum Ally McBeal. Antena Stars difuzeaza si filme.

Voi ce parere aveti de mutarea emisiunii Xtra Night Show in grila Antena Stars? Va afecteaza in vreun fel aceasta modificare?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.