Cartitel – serial animat Boomerang
In acest material vom prezenta cateva surprize oferite in luna decembrie celor mici de catre posturile de desene animate.

Boomerang
Postul de televiziune a anuntat ca din 13 decembrie telespectatorii vor avea un nou prieten pe nume Cartitel. Noul serial Cartitel incepe astazi de la ora 16. Serialul este facut dupa un scurtmetraj numit Master Moley / Cavalerul Cartitel si invitatia la castel (2019), disponibil pe HBO GO.

Actiunea serialului Cartitel se petrece intr-un orasel numit MoleTown pe care cartitel l-a salvat de Gradinar (un personaj rau) iar din acel moment, locuitorii orasului MoleTown il respecta si il asculta pe Cartitel. Fiecare episod ne va arata prin cate aventuri va trece personajul principal pentru a mentine linistea si pacea in orasul sau. Cartitel are si un partener in aventurile sale numit Manny.

Cartitel – serial animat Boomerang

Cartitel este o cartita care, pana cand nu a salvat orasul MoleTown de Gradinar, nu era bine primit si vazut printre locuitori insa dupa aceea lucrurile s-au schimbat. Cartitel este o cartita visatoare, excentrica dar amabila.
Serialul animat Cartitel va fi difuzat pe Boomerang in fiecare zi, de la ora 16.

JimJam
Din 19 decembrie, de la ora 11:10, va fi difuzat filmul Vacanta lui Caillou. Un baietel pe nume Caillou in varsta de 4 ani invata despre traditiile de iarna din preajma Craciunului din intreaga lume si ce importanta are sa daruiesti cadouri de sarbatori. Caillou merge la sanius, la schi, face toate activitatile unui baiat de 4 ani in anotimpul rece.

Filmul animat Vacanta lui Caillou are o durata de o ora si 30 de minute si a fost lansat in 2003.

Minimax
Din 20 decembrie, de la ora 18:30 – O zi normala la scoala pregatitoare de supereroi. Acum 5 ani, cand Arnold Amstrong l-a infruntat pe Doctor Superior (inamicul sau), supereroul a fost lasat fara puteri. In timpul bataliei dintre Amstrong si Dr. Superior, o parte din puterile lui Amstrong au cazut pe 6 copii aflati la locul infruntarii. Arnold Amstrong ii ia pe cei 6 copii si ii inscrie la scoala Grandville Elementary pentru a-i invata pe copii sa isi controleze superputerile.

Acestea sunt doar o parte din surprizele pregatite de cele 3 televiziuni de desene animate, Boomerang, JimJam si Minimax, in luna decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Luna aceasta Minimax lansat și sezonul 3 din Polly Pocket-puterea celor mici (pe 4 decembrie cu câte 3 episoade în weekend ora 11:00) iar sâptămâna viitoare în afară de Stan Lee: grădinița supereroilor Minimax va lansa și serialele Furios și iute: cursa spionilor (pe 20 decembrie Luni-vineri ora 21:30) și Juassic World: tabăra cretacică (pe 25 decembrie cu câte 2 episoade în weekend ora 18:00). Cele 2 seriale din urmă sunt deja disponibile pe platforma Netflix.