Digi adauga Viasat Nature HD in grila satelit

Digi Romania a introdus marti in grila de televiziune prin satelit postul Viasat Nature HD pe pozitia 79, frecventa 12380. Pana recent, postul era disponibil in grila doar in format SD.

Viasat Nature difuzeaza documentare despre natura, pe acest post se pot viziona urmatoarele programe: Jane Goodall si cimpanezii salvati din Congo, La serviciu, in salbaticie, Supravietuire in salbaticie, Mega Zoo, Australia, Veterinarii din Yorkshire, Cainii salbatici: Viata in haita, In vizita la Taronga Zoo, Ray Mears: China Salbatica, Salvatorii animalelor din Malawi, Monstrii apelor, Uriasii, Povestile animalelor preistorice, Odiseea Animalelor, Cainii salbatici si restul lumii lor, In natura: atacuri fulgeratoare, Adaptati pentru supravietuire, Planeta recifurilor, Marea Bariera de Corali sau Pe urmele ploilor.

Viasat Nature se poate receptiona in format HD si in retelele de cablu Vodafone, Orange Romania, Orange Romania Communications. Pe satelit, postul se vede in retelele Focus Sat, Orange Romania Communications si Orange Romania, doar la Digi si Orange Romania este disponibil in format HD pe DTH.

Digi adauga Viasat Nature HD in grila satelit

Reamintim ca in luna octombrie au intrat in grila DTH Digi posturile TVR 3, Antena 1 HD, Metropola TV, Kanal D2, TVR Info HD, TVR Cultural HD si TV5. Digi opereaza destul de rar modificari asupra grilei DTH insa in ultimul trimestru al acestui an se pare ca a adus cateva imbunatatiri.

In reteaua Digi se poate receptiona de astazi un nou post de televiziune, vom detalia acest subiect in articolul urmator. De asemenea, postul a efectuat zilele trecute teste pentru DocuBox, existand informatii neconfirmate ca acest post va fi disponibil in grila digitala de cablu, impreuna cu alte noi posturi.

In Romania emit si posturile Viasat Explore si Viasat History.
Voi ce parere aveti despre Viasat Nature? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII