Iyi Adamin 10 Gunu / 10 zile ale omului bun – film Netflix
Netflix continua sa produca si sa introduca filme turcesti. Din data de 5 martie a intrat filmul Iyi Adamin 10 Gunu / 10 zile ale omului bun (2023).

Acest film are toate ingredientele sa stea mult timp in topul celor mai urmarite filme de pe Netflix, are suspans, actiune, drama si o distributie de top. Filmul 10 zile ale omului bun este facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Mehmet Eroglu, cel care a contribuit si la scrierea scenariului.

Filmul spune povestea unui fost avocat care devine si detectiv particular, el incearca sa faca dreptate intr-o lume plina de nedreptate condusa de contrabandisti si ucigasi. Sadik (Nejat Isler) este un fost avocat care devine detectiv particular si va prelua un caz dificil in care sunt implicate patru femei. Complicitatea acestui caz in care se va implica Sadik il va face pe acesta sa se intrebe ce inseamna sa fii un om bun? Cazul este pe cale sa il transforme pe Sadik dintr-un om bun intr-un om rau. Oare Sadik va ramane un om bun?

Nejat Isler a jucat in numeroase seriale ce au fost difuzate de posturile noastre de televiziune, cum ar fi: Valurile Vietii, Inima nebuna sau Razbunarea. Fanii serialelor turcesti din Romania ii vor mai vedea pe actorii:

  • Nur Fettahoglu (Rezzan), care a mai jucat in serialele Suleyman Magnificul, Surorile, Alegerea
  • Baris Falay (Macit) – a jucat in Furtuna pe Bosfor, Ezel, Yaman
  • Ilayda Alisan (Fatima) – a jucat in serialele Protectorul, Legea Familiei, Destainuiri (Suveyda)
  • Senay Gurler – a mai jucat in seriale ca Intrusul, Legea Familiei si Agentia de talente si sentimente

Filmul 10 zile ale omului bun este regizat de Uluc Bayraktar, cel care a mai facut si serialele Trandafirul Negru, Intrusul si Ezel. Filmul are durata de doua ore si 4 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

10 zile ale omului bun trebuia sa intre pe Netflix pe 10 februarie insa, din cauza evenimentelor tragice petrecute in Turcia, premiera a fost amanata pana ieri.

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming din lume. Reamintim ca recent, Netflix a ieftinit pretul abonamentului Basic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.