Casa Craciunului si Christmas Tree Lane – filme Diva
In acest articol vom detalia filmele ce vor fi difuzate de postul Diva in perioada 25 – 26 decembrie.

The Chrismas Yule Blog / Farmecul Craciunului (2020) – 25 decembrie, de la ora 16. Caroline Williams (Sara Canning) este blogger de calatorii. Caroline ajunge in New Mexico unde il va intalni pe profesorul de muzica Oscar Ortiz (Zak Santiago). In New Mexico, Caroline se va distra de minune cu Oscar, acesta aratandu-i o alta latura a Craciunului cu muzica festiva si parada traditionala.

Filmarile au avut loc in Canada iar durata filmului este de o ora si 27 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Christmas Tree Lane (2020) – 25 decembrie, ora 18. Megan Reilly (Alicia Witt) este  proprietara unui magazin de muzica din cartierul Christmas Tree Lane / Aleea Bradului de Craciun. Un dezvoltator imobiliar cumpara acest cartier, pe care doreste sa il demoleze. Toti locuitorii acelui cartier, impreuna cu Megan, vor lupta sa isi pastreze locuintele si magazinul. Megan va mai avea un soc atunci cand va afla ca sotul ei, Benjamin Reilly (Drake Hogestyn) lucreaza pentru dezvoltatorul imobiliar care doreste sa darame cladirile.

Filmul Christmas Tree Lane a fost regizat de Steven Monroe iar filmarile au avut loc in SUA. Durata filmului este de o ora si 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Casa Craciunului si Christmas Tree Lane – Diva

The Christmas House / Casa Craciunului (2020) – 26 decembrie, ora 16. Un cuplu de pensionari format din Bill Mitchell (Treat Williams) si sotia sa, Philys Mitchell (Sharon Lawrence), isi doresc ca de sarbatori sa se reuneasca toata familia pentru a sarbatori Craciunul impreuna, astfel ei isi cheama ambii baieti sa vina acasa de sarbatori.

Brandon Mitchell (Jonatann Benett) si sotul sau Jake (Brad Harder) vor sa adopte primul lor copil. Mike Mitchell (Robert Buckley) se reintalneste cu o fosta iubita din liceu.

Filmul Casa Craciunului a fost filmat in Canada si are durata de o ora si 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Puppy Love for Christmas / Sit. Stay. Love / Sezi. Stai. Iubeste (2020) – 26 decembrie, ora 18. Annie Blake (Georgia Flood) este un voluntar ce iubeste animalele. In timp ce se afla de Craciun in vizita la parintii ei, Annie doreste sa salveze un adapost de animale cu ajutorul unui fost coleg de liceu pe nume Dylan Hawkes (Ezekiel Simat).

Productia a fost filmata in Australia si are durata de o ora si 28 de minute. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.