Epic Show revine la Prima TV
Emisiunea umoristica Epic Show revine la Prima TV sambata, 31 octombrie 2020, incepand cu ora 22:00, unde ii vom putea vedea din nou pe Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan.

Emisiunea a mai fost difuzata in trecut pe Prima TV incepand cu 2014 in acelasi format, cei patru prezentatori fiind in trecut la Cenzurat. Prima TV a primit si o amenda de la CNA din cauza limbajului vulgar existent in cadrul emisiunii Epic Show, o emisiune din categoria Acordul Parintilor (AP).

Este interesant ca emisiunea Cenzurat avuta de cei 4 mentionati mai sus a fost difuzata in trecut de televiziunea Look TV, detinuta de grupul Clever Media Network, grup care a preluat recent postul Prima TV. In acea perioada, Prima TV era detinuta de Cristi Burci iar Look TV de Árpád Pászkány. Acum, atat Prima TV cat si posturile Look sunt detinute de grupul Clever, controlate de omul de afaceri Adrian Tomsa.

Epic Show si-a continuat activitatea in mediul online prin podcasturi disponibile pe YouTube, Spotify, Anchor, iTunes, Google Podcasts, Breaker, Pocket si altele, fiind apreciata de foarte multi ascultatori. De sambata urmatoare vom putea viziona din nou Epic Show pe Prima TV. Ultima editie a acestei emisiuni a fost urcata pe YouTube vineri, 16 octombrie 2020.

Epic Show revine la Prima TV

Epic Show este prima emisiune anuntata ca va intra in grila Prima TV in urma preluarii postului de Clever Business Transilvania.
Inca este asteptata inceperea emisiei a postului Prima TV in format HD.

Emisiunea Epic Show tip sitdown comedrink este o emisiune umoristica, in care sunt ironizate diverse subiecte din viata de zi cu zi, din diferite domenii si a avut rubrici precum Sinteza zilei, Ancheta pe bancheta, Produsul internet brut, Videochixuri sau Epoca de Gheata.

Pe 22 octombrie 2020, CNA a publicat pe site-ul oficial informarea conform careia Prima TV, preluat de Clever Business Transilvania, va ramane in grila de programe must carry a anului acesta, ramanand liber pentru retransmisie.

Daca ati urmarit aceasta emisiune, ce parere aveti despre Epic Show?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU