Lady Gucci: Povestea Patriziei Reggiani pe Discovery Channel
Postul de televiziune Discovery Channel va difuza pe 24 iulie, de la ora 22, un documentar interesant despre Patrizia Reggiani, poreclita vaduva neagra, care a fost casatorita cu Maurizio Gucci. Documentarul se numeste Lady Gucci: La storia di Patrizia Reggiani / Lady Gucci: Povestea Patriziei Reggiani (2020).

Poveste fascinanta va fi detaliata in acest documentar chiar de vaduva neagra, fosta doamna Gucci, in varsta de 73 de ani. Iata cateva detalii despre acest documentar interesant si captivant. In 1995, Patrizia Reggiani a ordonat uciderea fostului ei sot,  celebrul Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de moda. Patrizia a platit un asasin pentru a-l omori pe  fostul ei sot, crezand ca acesta fapta nu se va afla niciodata.

Cei doi au fost casatoriti intre anii 1973 si 1991 cand Maurizio a parasit-o pe Patrizia pentru o alta femeie. Justitia din Italia a condamnat-o pe Patrizia in 1997 dupa foarte multi ani in care politia a incercat si a reusit sa stranga dovezi solide prin care sa poata dovedi ca Patrizia este cea care a platit pentru asasinatul lui Maurizio.

Vaduva Neagra a fost condamnata definitiv in 1998 la 26 de ani de inchisoare, ea fiind eliberata in 2017, dupa 10 ani, pentru buna purtare. Doamna Gucci a fost inchisa in peniteciarul pentru femei din San Vittor. In documentarul Lady Gucci: Povestea Patriziei Reggiani difuzat de Discovery Channel, vaduva Gucci va detalia povestea dintre ea si Maurizio, cum s-au cunoscut, cum au facut nunta, cum s-au despartit si cum s-a petrecut odioasa crima care a tinut intreaga tara cu sufletul la gura foarte mult timp.

Documentarul a obtinut pe IMDb nota 6.1 din 86 de recenzii.
Lady Gucci: Povestea Patriziei Reggiani pe Discovery Channel

Regizorul Ridley Scott a realizat in 2021 un film numit House of Gucci / Casa Gucci care a atins acelasi subiect. Un fapt interesant este ca in productia Casa Gucci, rolul vaduvei negre a fost jucat magistral de cantareata Lady Gaga. Pentru rolul sau din filmul Casa Gucci, Lady Gaga a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Patrizia Reggiani nu a fost de acord cu felul in care a fost caracterizata in Casa Gucci de catre producatori si nici nu i-a placut felul in care Lady Gaga a jucat rolul sau, spunand ca producatorii sau Lady Gaga trebuiau sa se intalneasca cu ea inainte sa faca acest film. Lady Gaga nu a fost de acord, spunand ca nu avea de ce sa se intalneasca cu Patrizia Reggiani si ca faptele doamnei Gucci au fost gresite.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.