Casa magazin si Accent pe istorie – emisiuni noi Digi 24
Posturile de televiziune si radio ale cablistului numarul 1, Digi Romania, vin cu noutati in grila pe care le vom mentiona in acest material.

Postul de televiziune Digi 24 a anuntat ca incepand din 9 octombrie va difuza in grila sa  noua emisiune Casa Magazin, ce va fi difuzata in fiecare sambata dimineata de la ora 09:30. Dupa cum probabil v-ati dat seama din numele emisiunii, aceasta emisiune este una de design interior. Casa Magazin va fi prezentata de Victor Grosu, arhitect si designer interior.

Victor Grosu este fondatorul firmelor de design si arhitectura Grosu Art Studio si Hipe Project. Victor Grosu a facut designul unor hoteluri, cazinouri sau vile de lux din Franta sau Moscova. El este singurul arhitect din Europa care a luat premiul pentru cel mai bun restaurant obtinut in 2018 de catre European Property Awards pentru designul unui restaurant din capitala.

In emisiunea Casa Magazin se va oferi toate detaliile despre amenajarea mobilierului, design, obiecte, trenduri si stiluri. Vor fi oferite sfaturi de catre arhitecti de prestigiu din tara noastra.  Emisiunea este produsa de o cunoscuta casa de productii numita Coolmedia care a realizat in trecut multe emisiuni pentru Prima TV. Printre emisiunile produse de Coolmedia vom enumera: Secrete de stil, Casa (o emisiune tot despre amenajari interioare si exterioare), 112 Politia in actiune si pentru Kanal D, emisiunea Bucatarescu Show.

Casa Magazin si Accent pe istorie – emisiuni noi Digi 24

Din 4 octombrie, Digi FM ne invita sa ascultam putina istorie. Accent pe istorie va fi noua emisiune de la Digi FM, urmand sa fie difuzata in zilele de luni, miercuri si vineri. Rubrica este prezentata de Mihaela Simina.

Ascultatorii Digi FM vor afla secretele ciocolatierului Mariei Antoaneta, cum a ajuns cafeaua la Viena, sau multe alte subiecte istorice interesante ce nu le vom gasi in cartile de istorie. Mihaela Sima colaboreaza cu revistele Historia (2016) si Dilema Veche (2017). La Radio RFI a realizat emisiunea Accent pe Istorie insa a lucrat si la TVR realizand documentarul Romania Construita.

Digi FM pregateste si o alta emisiune realizata de Marius Dobre, cel care a lucrat in Pro FM timp de 11 ani. Cei de la Digi FM nu au dat detalii despre noua emisiune dar au precizat ca se va auzi tot in octombrie.  Reamintim ca astazi, 1 octombrie, postul de radio Chill FM, detinut de compania Digi a fost rebranduit in Digi 24 FM. Digi 24 FM se va auzi in Bucuresti si in reteaua de cablu Digi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.