Digi (RCS – RDS) mareste tarifele si modifica abonamentele de telefonie

Compania Digi (RCS – RDS) mareste tarifele si modifica abonamentele de telefonie fixa si telefonie mobila, modificari cauzate de catre taxa suplimentara de telecomunicatii de 3% impusa de catre guvern. Atat Digi cat si alte companii de telecomunicatii au anuntat inca din decembrie ca urmarile taxei de 3% care trebuie platita catre ANCOM va cauza majorarea serviciilor furnizate.
Abonamentele de televiziune se vor mari dupa cum urmeaza:

 • Abonament Analogic: pret marit la 26 lei de la 23.99 lei;
 • Abonament Digital: pret majorat la 30 lei de la 27.83 lei;
 • Abonament Digital Special: pret majorat la 31 lei;
 • Abonament Popular (DTH): pret majorat la 17 lei;
 • Abonament Baza (DTH): pret majorat la 25 lei;

Extraoptiunile de televiziune vor costa:
-HBO: 13 lei;
-Maxpack: 15 lei;
-Digi Film: 3 lei;
-Digi 4k: 5 lei;
-Adult: 1 leu;

Chiriile echipamentelor vor creste dupa cum urmeaza:
-decodor SD: 3 lei;
-decodor HD: 5 lei;
-smart cam: 3 lei;

Abonamentele de internet fix se vor majora dupa cum urmeaza:
-Fiberlink 300 se va majora la 30 lei de la 28 lei;
-Fiberlink 500 se va majora la 35 lei de la 34 lei;
-Fiberlink 1000 se va majora la 40 lei de la 39 lei;
Digi (RCS – RDS) mareste tarifele
Abonamentele de telefonie mobila vor avea preturile marite dupa cum urmeaza:

 • Digi Mobil Optim 2 se va mari de la 1.92 euro la 2 euro;
 • Digi Mobil Optim 3 se va mari de la 2.88 euro la 3 euro;
 • Digi Mobil Optim Nelimitat se va majora de la 4.8 euro la 5 euro;
  Desi abonamentul de telefonie fixa DigiTel In Familie nu va fi majorat, toate abonamentele gratuite de telefonie fixa se vor modifica automat in DigiTel In Familie. Diferenta nu este mare in acest caz deoarece orice abonament de telefonie fixa care era gratuit acum cativa ani, a fost majorat cu 5 lei pe luna conform acelei taxe de mentenanta introduta fortat de catre RCS – RDS. Practic, pentru acele abonamente care au fost gratuite acum multi ani, nu o sa mai platim 5 lei pe luna ci 1.19 euro pe luna, ceea ce inseamna undeva la 5.5 lei.

Abonamentele de telefonie mobila vor avea urmatoarele preturi:

 • Activ (asociat serviciilor Digi): 10 lei;
 • Activ (neasociat serviciilor Digi): 15 lei;
 • Activ Plus (asociat serviciilor Digi): 20 lei;
 • Activ Plus (neasociat serviciilor Digi): 25 lei;

Digi (RCS – RDS) mareste tarifele

Pe langa majorarile de preturi, toate abonamentele de telefonie mobila gratuite (abonamentele vechi oferite pereche la telefonia fixa sau gratuite) vor fi modificate in mod automat la abonamentul Digi Mobil Optim 2. Asta inseamna ca toti abonatii care beneficiau de un pachet de telefonie mobila gratuit vor plati 2 euro pe luna, TVA inclus.

Odata cu majorarile preturilor se vor face si modificari in ceea ce priveste pachetele de televiziune prin satelit, vom reveni cu detalii in acest sens.

Potentialii clienti Digi vor avea abonamentele conform noilor preturi iar abonatii vechi vor avea majorate preturile incepand cu luna martie 2019, urmand sa fie informati prin scrisori primite impreuna cu facturile.

Abonatii existenti vor fi informati in privinta acestor modificari astfel incat vor avea posibilitatea de a rezilia contractul in termen de maxim 30 de zile fara plata unor taxe suplimentare. Noile preturi in reteaua Digi pentru abonamentele/echipamentele oferite se gasesc in tabelul de mai jos, atat pentru oferta urbana cat si pentru oferta rurala.1-min (1) 2-min

Noile preturi sunt deja disponibile pe site-ul Digi Romania.

Marirea preturilor vine la scurt timp dupa ce compania Digi a anuntat trecerea programului Film Now intr-o extraoptiune separata care costa 3 lei pe luna, deja s-a efectuat codarea programului astfel incat cei care nu il aveau pe factura, nu il mai receptioneaza. Persoanele care au programul Film Now pe factura il vor mai receptiona fara a plati ceva suplimentar luna aceasta iar incepand cu luna urmatoare vor plati 3 lei pe luna.

Pachetele de televiziune prin satelit (DTH) Extra I, Extra II si Extra Complet se desfiinteaza, vom avea disponibile doar pachetele DigiTV Popular si DigiTV Baza. Cine doreste posturi maghiare va putea opta pentru pachetul Maghiar platind 1 leu pe luna.

Programele Viasat si TV1000 vor intra in pachetul Baza in luna martie pentru abonatii existenti; Update: Programele Viasat si TV1000 deja au intrat in pachetul de Baza, le multumim lui Alin si Gabriel gray pentru informatii;

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari privind majorarile generale de preturi in reteaua Digi si cat de mult va afecteaza?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

85 COMENTARII

  • Daca doriti prelungirea contractului trebuie sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi. Din cate stiu se ofera si o reducere de 50% la abonament in urmatoarele 4 luni daca prelungiti pe 2 ani.

  • Buna ziua,
   V-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incercam sa pastram discutiile la subiect (marirea tarifelor Digi si modificarea abonamentelor de telefonie).

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi, doar oferim informatii.
   La momentul maririi abonamentului nu s-a facut o imbunatatire a serviciilor Digi. Unul din motivele pentru care s-au marit preturile in reteaua Digi reprezinta taxa pe lacomie impusa de catre Guvern operatorilor de telecomunicatii. Situatia e simpla, au fost momente cand cei de la Digi au oferit beneficii suplimentare fara a mari preturile si au fost momente cand au marit preturile fara a oferi beneficii suplimentare. Daca nu sunteti multumit de raportul calitate-pret in reteaua RCS – RDS, puteti lua in calcul sa treceti in alta retea, daca aveti aceasta posibilitate in zona dvs. Totusi, sa aveti in vedere ca preturile au fost marite de catre toti operatorii de telecomunicatii.

 1. ma numesc mitran eugen timisoara cu nr, client ***** mentionez ca factura in fiecare luna creste ca si pret platibil catre compania dumneavoastra cu parere de rau trebuie sa renunt la servicile dumneavoastra din data de 30-06 2019 . va rog a trimite raspuns pe maill conform legii

  • Noi nu suntem de la Digi, doar oferim informatii.
   Preturile abonamentelor nu au fost majorate in fiecare luna, recent au fost majorate o singura data din cauza taxei pe lacomie impusa furnizorilor de telecomunicatii. Rezilierea contractului se poate face doar de catre titular intr-un punct de lucru Digi.

 2. Buna.Abonamentul la internet fix de la Rcs Rds care in contract e specificat ca Diginet Fiberlink Popular e defapt abonamentul Digi net Fiberlink 300? Intreb deoarece eu am observat de mai multe ori după ce am facut un speedtest ca defapt download era între 150-190 Mbps, și upload 150-170 Mbps .Aceste teste au fost făcute după ce am folosit internetul maxim 15 minute. Si atunci am stat pe facebook, sau alta data am ascultat muzica pe youtube. In prezent plătesc 17 lei pe lună pe abonament acesta fiind ofertă rurală. Intrebarea mea ar fi având în vedere că Rcs&Rds oferă internetul de 500/250,respectiv 1000/500 aceste abonamente la ce preturi sunt oferite la oferta rurală?Si se poate activa de exemplu oferta de 500/250 pe o perioada de o lună de proba să vedem cum funcționează?O ultima intrebare off topic dacă eu am un cont Digi la secțiunea Digi tv unde apare pachete active eu dacă am dezactivat de exemplu pachetele Maxpack, Adult,Filmnow am și primit un mesaj ca vor analiza cererea mea încă apar in contul meu activ aceste pachete asta înseamnă că defapt nu se poate dezactiva direct din cont extra opțiunile?Am verificat pe cablu digital funcționează aceste posturi în continuare.

  • Buna seara,
   Fiberlink Popular se ofera in zonele rurale iar viteza poate fi de maxim 30 Mbps, maxim 100 Mbps sau maxim 300 Mbps, in functie de infrastructura din zona. Probabil in zona dvs este infrastructura EPON, astfel incat aveti viteze mai mari. Probabil in zona dvs nu se ofera 500/1000 Mbps, aceste abonamente se ofera in zonele de blocuri sau in zonele de case unde exista infrastructura GPON (de regula in orase). In ce localitate va intereseaza, nu mai retin din ce localitate sunteti? In privinta upgrade-ului se poate face timp de o luna dupa care sa reveniti la abonamentul anterior.
   Fiberlink 300 se ofera in zonele urbane iar viteza este de maxim 300 Mbps.
   In privinta dezactivarii extraoptiunilor din contul Digi, din cate stiu nu se poate face dezactivarea de acolo si trebuie sa sunati la relatii cu clientii.

 3. Draga Robert,
  Vad ca esti f informat de aceea imi permit sa te intreb urmatoarele:
  – Nu am primit nicio informare ca se maresc tarifele, dar vad ca s-au marit. Probabil ca juristii lor s-au acoperit in cazul asta si ii vor spune ca daca nu imi convine sa reziliez in 30 de zile. Nu-i asa ca nu am nici o sansa sa discut cu ei? De obicei cei cu care se vorbeste la Call Center au un script pe care il citesc „dragut” si te indruma sa „canti la bec”.
  – In contractul meu nu scrie ca ei au dreptul unilateral de a mari tarifele (contact din 2005). Cu toate astea au marit. Ce pot face? Eu cred ca nimic… bataie de cap, reclamatii, protectia consumatorului si apoi deodata serviciile nu mai functioneaza optim, asa .. din senin… si esti fortat sa cauti alt distribuitor de servicii (ce conteaza un client in minus! le pui la ceilalti 1 leu in plus pe luna, inmultit cu 1milion de clienti… ai facut 1 milion de lei imediat. Apoi platesti la protectia consumatorului o amenda de .. sa zicem 10000 lei, la ceilalti clienti le dau un mesaj prin posta ca daca nu va convine, in 30 de zile „la revedere” si ramai cu restul pana la 1 milion de lei + 1 mil de lei curat in continuare!) Si uite-asa creste profitul net al RDS ca doar nu sunt ONG (precum spuneai intr-un alt comentariu)! :))
  – vad ca au inceput sa schimbe la vecini reteaua, punandu-le in casa un router si un distribuitor TV, acum gratuit, apoi, probabil vor cere chirie pe echipamente. Cica nu mai putem sa tinem pt tot blocul un singur echipament, va dam la fiecare in casa ca e mai „ieftin”. Si in loc sa ai doar o priza cu 3 mufe (internet, tv si telefon) deodata ai 2 echipamente. Si asa telefonul fix nu l-am folosit de f multi ani, dar daca vreau sa il reziliez, ei spun ca nu se poate rezilia decat tot contractul, nu parti din el. (apropo, in contractul meu „antic” se spune ca telefonul fix e gratuit….. dar nu e asa de cativa ani). Se poate rezilia numai telefonia fixa sau nu?
  Multumesc, Robert!

  • Salut,
   Intr-adevar, cei de la relatii cu clientii au proceduri pe care le urmeaza cand discuta cu clientii, nu prea ai ce sa faci privind aceste mariri de preturi deoarece au marit pentru toti abonatii, fara exceptii. Contractul poate fi modificat unilateral, situatie in care abonatul are posibilitatea sa rezilieze contractul. Cat despre informare, ar fi trebui sa se faca dar nu este primul caz in care nu s-a facut.
   Ai dreptate si in ceea ce priveste profitul lor, daca inmultesti 5 lei cu cati abonati are Digi (in medie cam atat s-a marit pretul pentru fiecare) iti va iesi o suma buna. Asta este, n-avem ce face, nici mie nu-mi convine dar nu am alta varianta mai buna. Cat despre sesizari la OPC, ANPC, etc., egal cu 0 in cazul acesta.
   In ceea ce priveste ONT-urile pentru fibra optica puse in casa, instaleaza de ani buni pe fibra optica si nu au perceput taxe pana acum pentru aceste echipamente, parerea mea este ca nu o vor face nici in viitor, dar nu poti fi niciodata sigur 100%.
   Telefonia fixa o poti rezilia fara probleme.

 4. Salut,
  Cum poate schimba Digi abonamentul, fara sa ma notifice si sa-mi tarifeze un serviciu gratuit? Ex: Stickul de net, gratuit, acum ma costa 10 lei.
  Sunt de acord ca pot modifica tarifele, dar sa ma anunte!

 5. Abonamentul asociat (cel gratuit) acum se plateste 9 Lei, pana acum era gratuit (asociat cu abonamentul de telefonie fixa)
  Taxarea de 3% nu justifica 9 lei pe luna. Cum au calculat 9 Lei?

 6. Daca ai contract pe o perioada determinata,cum pot ei modifica prețul???Ai contract cu firma respectiva pe o perioada cu beneficiile di pretul pe care l ai semnat…deci parerea mea ca nu e ok ceea ce fac

  • Aveti posibilitatea sa reziliati contractul inainte de expirarea perioadei contractuale in termen de maxim 30 de zile de la data primirii notificarii, fara taxe suplimentare.

 7. Daca se maresc preturile mergem la alte firme concurente ,iar daca maresc si ei renuntam la pachetele existente si luom unele mai mici la pret ,internet cu viteza mai mca ,ca si asa dati viteza aceeasi peste tot ,la tv mai putine canale ,ca nu avem timp pentru toate ,e de ajuns 10-20 de canale ,renuntam la tf fixa ,renuntam la mobil si mergem pe cartela ,avem posibilitati sa ne incadram in bugetul dorit! Nu e bine sa fluctuati dupa guvern ,este corect sa respectati un abonament incheiat cu un client. Cred ca internetul este prea scump ,ar trebui sa fie gratuit!

  • Pentru a va exprima nemultumirea puteti face o sesizare la serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS.
   Parerea mea este ca, fiind o afacere nu o organizatie de binefacere, preturile furnizate de catre Digi si de catre alti operatori depind si de taxele impuse de catre guvern. Majoritatea operatorilor au anuntat marirea preturilor in urma taxei pe telecomunicatii.
   In ceea ce priveste serviciul de internet care, dupa cum spuneti dvs, ar trebui sa fie gratuit, permiteti-mi sa va intreb: de ce ar trebui sa fie gratuit? Pe asta chiar nu o inteleg. E precum m-as duce la magazin, as cumpara un pachet de tigari si as spune ca al doilea pachet de tigari sau o sticla de bere ar trebui sa fie gratuite.

 8. Tîlhari
  dacă am contract pe doi ani și renunț plătesc de mă usucă
  dar în timpul contract ei modifică prețurile și ANCOM și guvernul tac mîlc
  sau așa ne impune UE, sau m UE
  sîntem o colonie m UE
  o seară bună

  • De ce nu te razvratesti impotriva Guvernului care le-a impus taxa de 3% si care a influentat cam toti operatorii sa mareasca preturile? In loc sa injuri Uniunea Europeana ar trebui sa ii injuri pe cei din Guvern care au influentat aceste mariri, nu mai discutam despre restul serviciilor/produselor/alimentelor scumpite deoarece tema acestui site sunt telecomunicatiile. Haideti sa ne trezim putin din somnul acesta si sa gasim adevaratii vinovati, sa nu mai vorbim baliverne, pentru ca altii pun botul la ce se scrie pe ici, pe colo.
   O seara buna.

 9. Cum sa am acces la noile contracte daca nici facturile nu le primesc de un an? si de ce mi-ati majorat abonamentul de la 1 februarie? ca sa puteti procentele noi la o suma mai mare? sunt profund nemultumita de abonamentul Digi, care si asa este mai mare fata de alti furnizori. Ghinionul meu este ca in zona in care locuiesc digi are monopol.

  • Doamna Georgeta acest sait nu este de la rcs rds doar informeaza clientii cu informatii. Toate societatile de cablu vor mari pretul la abonamente, din cauza guvernului PSD care le-a pus o taxa de 2%. Pentru a primi informatii despre factura dvs puteti sa va prezentati intr-un pop digi. Daca doriti sa va mutati de la digi va puteti muta pe dth orange focus sat sau telekom.

  • Bineinteles. Pentru Digi si pentru orice alt operator este o afacere, cat timp este preconizata o scadere de venituri, isi taxeaza clientii la randul lor. Aceasta este tara in care traim, pret pe taxe marit, pret pe carburant marit, euro la maximul istoric, taxe peste taxe iar salariile… fiecare cum se descurca.

  • Noi nu suntem de la RCS – RDS, doar oferim informatii.
   De la data primirii notificarii puteti rezilia contractul in termen de maxim 30 de zile fara plata unor taxe de reziliere, chiar daca aveti perioada contractuala.

  • Din cate stiu cei de la Digi au un departament de retentie insa nu foarte dezvoltat, sincer sa fiu nu stiu cazuri in care sa fi fost reofertati cu ceva mai bun cand au solicitat rezilierea.
   Era o vreme cand daca cereai rezilierea ofereau o tableta gratuit insa a fost o perioada scurta.

 10. O firma de toata jena! Telefonia mobila Digi are multe minusuri…semnal 0 in multe zone.rurale ca si televiziunea prin satelit dealtfel. Prefer sa platesc dublu si sa portez numarul.

  • Sunt de acord ca telefonia mobila in unele zone rurale lasa de dorit, desi s-au dezvoltat destul de mult in ultima perioada. Insa la acest pret… ce pretentii sa avem? Comparati cu preturile concurentei.
   Cat despre televiziunea prin satelit, nu exista sa nu aiba acoperire, este vorba de satelit, functioneaza cam oriunde in Europa, daca nu aveti semnal inseamna ca nu este instalata antena/LNB-ul cum trebuie.

 11. Luni sunt in agentie pentru rezilierea contractului !
  In cativa ani nu va mai exista televiziune prin cablu cred ca stie digi nu?
  Viitorul este pay per view asa ca ma teleportez mai repede in viitor !
  RUSINE si NESIMTIRE mare are firma asta !

  • UPC a marit tarifele, Akta la fel, Telekom a marit momentan doar abonamentul TV L dar a scos suficiente programe incat sa nemultumeasca abonatii si urmeaza si ceilalti operatori.
   Chiar daca puteau face un efort pentru a nu mari tarifele, de ce sa o faca daca altii (in cazul de fata guvernul PSD) le cere bani in plus? Presupunand ca ai o afacere in care sunt implicati mai multi actionari si iti sunt impuse taxe considerabile suplimentare care duc la scaderea profitului, tu nu ai creste pretul serviciilor furnizate?
   Eu unul astept sa mareasca si restul, Orange si chiar Telekom, chiar daca Telekom au mai marit preturile, asta pentru a se vedea clar ca nu este vina unui anumit operator, ci a guvernului.

  • Sunt total de acord. Au trecut la foamea dupa bani inca dinainte de taxa de 3%. Marlanie curata sa schimbi un contract existent. Taxeaza tot inclusiv stick de internet. Marlanosilor.

 12. Din comunicat Digi:

  „Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaţilor noștri prin dezvoltarea ofertei de servicii de comunicaţii electronice fixe și mobile.
  Pentru a răspunde nevoii continue de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS.”

 13. Buna ziua
  Cat voi plati eu?
  Acum platesc :
  Ab. Cablu TV, mentenanta, servicii accesorii si asociate cf.: 24,95
  Ab. MaxPack(HBO+Cinemax): 13,44
  Ab. Internet, mentenanta, servicii accesorii si asociate: 28,00
  Ab. Telefonie Mobila: 35,80
  Precizari: 1. FiberLink 300
  2. Digi Mobil Optim Nelimitat pentru 2 abonamente
  3.Digital Popular, Extraopțiuni:Adult, MaxPack(HBO+Cinemax)
  Va multumesc.

  • Buna ziua,
   Veti plati dupa cum urmeaza:
   Cablu Digital Popular: 25 lei
   Maxpack: 15 lei
   Internet Fiberlink 300: 30 lei
   Telefonie Mobila: Digi Mobil Optim Nelimitat 2 abonamente: 5 euro/abonament, total 10 euro;
   Extraoptiune Adult: 1 leu;

 14. Scumpirile astea par mai mult o ajustare cu inflaţia, ţinând cont că preţurile nu au mai crescut de mulţi ani… în schimb, văd că RDS nu suflă un cuvinţel despre micşorarea de grilă făcută pe cablu acum o lună şi un pic. Au dispărut Comedy Central, Hit Channel, CNN, TNT şi Mezzo cel puţin de pe analogic din Dr. Taberei şi Militari. Hai că după CNN, TNT şi Mezzo nu plâng eu, dar Comedy Central? Bine că avem Trinitas, TVH (care juma’ de program preia Trinitas), Estrada TV, TV City, Antena 3, Taraf şi Etno… Alternativa probabil ar fi să trec la digital (dar nu am slot CI+ pe TV şi nu vreau să mă complic cu decodor) sau la UPC, numai că apartamentul nu e pe numele meu şi e cam greu.

 15. buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu majorarile de preturi la abonamentele rds. Si anume telefonia fixa ramane gratuita adica pana acum daca aveai telefon fix nu se platea abonament va ramane gratuit?

  • Buna seara,
   Telefonia fixa (pachetul DigiTel Share sau DigiTel Asociat) in functie de abonamentul pe care il aveati, va fi trecuta automat la pachetul DigiTel In Familie. Insa, nu mai este de mult timp gratuita telefonia fixa din cauza acelei taxe de mentenanta pe care au introdus-o acum cativa ani, de 5 lei pe luna. In loc de 5 lei pe luna o sa platiti 1.19 euro care inseamna aproximativ 5.5 lei, cam acelasi lucru.

 16. Da ca tot au făcut asta ar fi fost o idee buna,sa mărească abonamentul cu 5-7 lei și sa bage programe cum ar fi Discovery Science,DTX,Jim Jam,Epic Drama,AMC,Discovery Showcase HD,MTV Rocks,MTV Hits,Fine Living Acum abonamentul e la fel de mare ca la alții operatorii cum ar fi UPC sau telekom și nu oferă ceva diferit.

  • Marirea pretului pentru serviciile furnizate provin din cauza taxei impuse de guvern pe telecomunicatii si energie electrica de 3%.
   Ai putina rabdare ca vor veni scumpiri si la alti furnizori.

 17. Si chiria pe echipamente s-a modificat Decodor sd 3 lei CAM 3 lei Decodor HD 5 lei Iar pe DTH posturile din Extra 1 tv 1000 si viasaturile vor intra in baza. Pentru clientii noi aceste posturi din extra 1 vor intra in baza de cand semneaza contractul. Abonatii vechi care aveau dth de la 1 Martie vor avea in baza posturile TV 1000 si Viasat History Viasat Nature. Aceste informatii le am de la call center digi.

 18. Popular 17 lei.

  Baza 25 lei.

  Baza Special (include Adult) 26 lei.

  Pachetul Extra se desfiinteaza.

  Extraoptiuni:

  Film Now 3 lei.

  HBO 13 lei.

  HBO Maxpack 15 lei.

  Adult (Super One) 1 leu.

  Maghiar 1 leu. 

 19. Pe DTH avem asa Popular 17 lei Baza 25 lei Extra 1 se desfinteaza Extra 2 cu posturi maghiare devine pachet Maghiar si va costa 1 leu HBO 13 lei Max Pachet 15 lei Digi Film 3 lei Adult 1 leu. Cred ca posturile din extra 1 vor iesi de pe dth. Nu stiu sigur doar este o parere si Extra complet se va desfinta, cred.

 20. CATV Analogic 26 de lei.

  CATV Digital 30 de lei.

  CATV Digital Special (include Adult) 31 de lei.

  Film Now 3 lei.

  DIGI 4K 5 lei.

  HBO 13 lei.

  HBO Maxpack 15 lei.

  Adult 1 leu