Casa secretelor: Moartea familiei Burari si Sport Murdar – Netflix
Casa secretelor: Moartea familiei Burari (House of Secrets: The Burari Deaths) este o serie documentara indiana pregatita de Netflix pentru luna aceasta. Aceasta serie examineaza mortile suspecte a 11 persoane dintr-o familie din Delhi, teorii si investigatii efectuate pentru a afla daca in acest caz a fost vorba de sinucidere, crima sau de altceva.

Docu-seria Casa secretelor: Moartea familiei Burari are 3 parti si va fi disponibila pe Netflix de vineri, 8 octombrie. Aceasta productie este creata de Leena Yadav (Parched – 2015).

Sport murdar (Bad sport) este o alta serie documentara pregatita de Netflix, care urmareste 6 povesti despre sport si infractiuni relatate de atleti, antrenori si de reprezentantii fortelor de ordine.

Casa secretelor: Moartea familiei Burari si Sport Murdar – Netflix
Productia are 6 episoade si a fost adaugata astazi pe Netflix.

Tot de astazi, putem vedea pe Netflix game-show-ul Dulciuri imposibile (Baking impossible) in care cofetari inovativi vor face pereche cu ingineri straluciti pentru a crea cele mai interesante deserturi, care sunt atat delicioase cat si rezistente la testele inginerilor.

Netflix a adaugat primele 6 episoade ale acestei competitii, urmand ca ultimele doua episoade (Teste cu delicatese si Podul victoriei) sa fie disponibile din 13 octombrie.

Ultima productie pe care o vom mentiona in acest articol este Bizarerii din lumea animalelor (Adventure beast), un serial animat pentru adulti din SUA.

Serialul animat este despre un zoolog care face orice pentru a salva natura, inclusiv sa se puna pe el sau pe colegii sai in pericol. Vocea personajului principal este Bradley Trevor Greive, acesta interpretand o versiune animata a sa.

Primul sezon al seriei animate Bizarerii din lumea animalelor are 12 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 22 octombrie 2021.
Seria este produsa de Mission Control Media si Kapow Pictures.

Voi ce parere aveti despre productiile mentionate mai sus? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.