Castigi premii smart cu Viasat si Telekom
Operatorul de servicii complete fixe si mobile, Telekom, impreuna cu Viasat Wold ofera premii smart. Concursul se desfasoara in perioada 15.10-15.11.2020 si se numeste Castiga premii smart cu Telekom si Viasat.

Iata care sunt conditiile pentru a participa la concurs: abonatii Telekom care achizitioneaza sau reinnoiesc pachete de servicii fixe Telekom, adica tv + internet, sunt inscrisi automat  in aceasta tombola. Abonatii care acceseaza site-ul Telekom, acceseaza contul My Account sau isi fac cont pe aplicatia My Account si activeaza factura electronica, vor avea o sansa in plus de castig.

Abonatii Telekom urmaresc in fiecare weekend canalele Viasat si cele mai tari filme de groaza si sunt inscrisi automat in aceasta tombola. In cadrul acestui concurs se pot castiga 16 premii smart:

  • un telefon Samsung Galaxy Note 20
  • un laptop Acer Travel Mate P2
  • o tableta Lenovo Yoga Smart Tab
  • 2 tablete Huawei Mediapad T3 10
  • 8 telefoane Sony Xperia X23
  • 2 televizoare Hisense LED HD 81 cm
  • 1 TV Hisense Smart Led 4K 164 cm

Castigi premii smart cu Viasat si Telekom
La acest concurs pot participa toti clientii existenti sau clientii noi Telekom cu domiciliu stabil in Romania si cu varsta cuprinsa intre 18-90 ani. Nu pot participa la acest concurs angajatii Telekom si rudele acestora pana la cele de gradul 2.

Telekom ofera 2 tipuri de pachete fixe de TV si internet dupa cum urmeaza:

  • TV M + Internet L – in primele 6 luni cei care iau acest pachet platesc 6,5 E iar urmatoarele 7-24 luni platesc 13 E (108 canale tv digitale dintre care 27 sunt in format hd, receptor digital, 40 canale in sistem analog, internet, viteza de descarcare 940 Mbps si viteza de incarcare 450 Mbps, un router wifi)
  • TV L + Internet L – in primele 6 luni 8 E iar din luna 7-24 16 E (137 canale digitale dintre care 44 in format HD, canalele Telekom Sport incluse, receptor digital, 40 de canale in sistem analog, viteza de descarcare 940 Mbps si viteza de incarcare 450 Mbps, un router wifi)

Viasat World detine in tara noastra posturile TV 1000, Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History, Epic Drama. Operatorul Telekom Romania este unul dintre cei mai mari operatori din Romania, acestia ofera servicii de tv prin cablu, DTH, internet fix si mobil, telefonie fixa si mobila.  Telekom mai detine in Romania si posturile de sport Telekom Sport 1, 2, 3, 4, avand peste un milion de abonati. In Romania Telekom concureaza cu alti 2 mari operatori, Digi si Vodafone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII