Firefly Lane in curand pe Netflix.
Firefly Lane este un serial care va fi disponibil pe platforma Netflix din Romania incepand cu data de 03 februarie 2021.

Firefly Lane va fi lansat pe platforma Netflix din Romania sub denumirea „Aleea cu licurici”, iar conform IMDB pentru acest serial a fost filmat un singur sezon care contine 10 episoade. Genul serialului este drama|romance.

Serialul „Aleea cu Licurici” pune in scena parcursul prieteniei dintre Tully si Kate, la inceput doua adolescente, una introvertita (Kate) si alta cea mai tare fata din scoala (Tully), ambele urmandu-si visul de a deveni jurnaliste celebre. Prietenia lor tine mai bine de 30 de ani, iar visul lor devine realitate. Parcursul celor doua personaje pana la maturitate cat si incercarile pe care le au pana si dupa maturitate vor fi relatate pe parcursul episoadelor.

Personajele care le vor interpreta pe cele doua protagoniste sunt:

 • Roan Curtis o va interpreta pe Kate pe perioada adolescentei, iar Sarah Chalke o va interpreta pe Kate pe totata perioada maturitatii;
 • Ali Skovbye o va interpreta pe tanara Tully pe perioada adolescentei, iar actrita Katherine Heigl o va interpreta pe Tully pe perioada maturitatii.

Firefly Lane in curand pe Netflix.
Pe langa cele doua protagoniste intalnim actori precum: Beau Garrett (Cloud), Ben Lawson (Ryan), Yael Yurman (Marah Mularkey), Jon- Michael Ecker (Max Brody), Paul McGilion (Bud Mularkey) si multi altii pe care ii veti regasi pe parcursul primului sezon care va fi publicat pe platforma Netflix pe 3 februarie 2021.

Serialul este inspirat dupa bestsellerul lui Kristin Hannah, iar pe platforma Netflix puteti viziona ata trailerul cat si teaserul „Aleea cu licurici”.

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa vizionati parcursul prieteniei celor doua protagoniste, dar si felul in care legatura dintre cele doua afecteaza fiecare etapa importanta din viata lor, nu uitati ca premiera va avea loc pe Netflix Romania pe data de 3 februarie 2021.

Sezonul 2 – Aleea cu licurici / Firefly Lane
Avand in vedere finalul primului sezon, ne putem gandi la un al doilea sezon, insa Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare in acest sens.

Nu uitati sa ne spuneti parerile dvs. in sectiunea dedicata de mai jos.

Update 28.05.2021: Actritele din rolurile principale, Katherine Heigl si Sarah Chalke, au confirmat sezonul 2 al serialului Aleea cu licurici;

Update 18.11.2021: Sezonul 2 al serialului Aleea cu licurici / Firefly lane va fi disponibil pe Netflix in 2022;

Update 09.10.2022: Sezonul 2 Aleea cu licurici va fi disponibil pe Netflix in 56 de zile;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. Un film captivant. Un film despre viata.
  Un film despre prietenie.
  Un film care trebuie vazut.
  Doar ca finalul este brusc…
  Nu are cum sa se termine asa!
  Te face sa cauti cartea dupa care s-a facut filmul pentru a vedea continuarea.

  • Avand in vedere finalul primului sezon, ne putem gandi la un al doilea sezon, insa Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare in acest sens.