Cavalerul Negru vine la Warner TV
Postul de televiziune Warner TV continua sa difuzeze in luna noiembrie filme clasice foarte apreciate de cinefili si critici. Pe 13 noiembrie si 20 noiembrie, Warner TV va difuza 2 filme din franciza Cavalerul Negru.

The Dark Knight / Cavalerul Negru (2008) – 13 noiembrie, ora 20. Acest film continua  aventurile din prima parte a filmului Batman: Inceputul (2005). Batman (Christian Bale) se lupta sa opreasca crima organizata din Gotham City. Pentru a opri criminalii, Batman este ajutat de locotenentul Jim Gordon (Gary Oldman) si procurorul Harvey Dent (Aaron Eckhart). La inceput, Batman a crezut ca a reusit insa cei 3, procurorul, politistul si batman primesc ameninari de la Joker (Heath Ledger). Joker este un geniu al raului care readuce haosul in oras si il provoaca pe Batman sa faca lucruri de care eroul credea ca nu este in stare.

Filmul Cavalerul Negru este regizat de Christoper Nolan iar filmarile au fost facute in Chicago, SUA. Cavalerul Negru (2008) a castigat 2 premii Oscar si are o durata de 2 h 32 minute. Pe IMDb, filmul Cavalerul Negru a obtinut nota 9.
Warner TV va difuza acest film in zilele de: 13 noiembrie de la ora 20, 16 noiembrie ora 22 si 19 noiembrie ora 22:40 dar si pe postul HBO 2 din 18 noiembrie, de la ora 18.
Filmul Cavalerul Negru a avut incasari de peste 1 miliard de dolari.

Cavalerul Negru vine la Warner TV

The Dark Knight Rises / Cavalerul Negru: Legenda Renaste (2012) – 20 noiembrie, de la ora 20. Actiunea acestui film are loc dupa 8 ani de cand Batman a disparut, simtindu-se vinovat pentru moartea procurorului Harvey Dent. In oras apar 2 raufacatori, un hot ingenios si un terorist mascat numit Bane (Tom Hardey) care doreste sa distruga orasul. Acestia il determina pe Batman sa isi reia activitatea de super erou. In acest film Batman este ajutat de Catwoman (Anne Hathaway).

Filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaste a fost facut de Christopher Nolan iar in rolul lui Batman este jucat tot de Christian Bale. Pe IMDb a obtinut nota 8,4 si are o durata de 2h si 44 de minute.
Acest film poate fi vazut la Warner TV pe 20 noiembrie ora 20, 23 noiembrie ora 22:05 si 26 noiembrie ora 23:25, dar si pe aplicatia HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII