Ce ciudat – serial nou Disney Channel
Disney Channel va difuza in curand un nou serial pentru copii numit Ce ciudat (So awkward – 2015), creat de Julie Bower si difuzat in Regatul Unit de CBBC.

Serialul Ce ciudat prezinta un grup de prieteni din scoala gimnaziala care invata foarte bine insa au probleme in a se adapta trendurilor actuale si vietii de adolescenti, acestia se sustin reciproc si incearca sa ajunga cu bine in urmatoarele faze scolare.

Rolurile principale sunt interpretate de Sophia Dall’aglio, Cleo Demetriou (Christmas in Rome – 2019), Archie Lyndhurst (Bad Education – 2012, Casualty – 2018) si Ameerah Falzon-Ojo insa vom vedea si alti actori precum Alex Carter (Dark Heart – 2016, Cuffs – 2015) sau Samuel Paul Small (The Nest – 2020).

Ce ciudat – serial nou Disney Channel
Serialul Ce ciudat va avea premiera pe Disney Channel joi, 10 iunie 2021, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30. In total au fost difuzate 77 de episoade structurate in 6 sezoane lansate in perioada 2015 – 2020.
Pe IMDB serialul are nota 7.6 din 157 de recenzii.

Actorul Archie Lyndhurst (a interpretat rolul lui Ollie Coulton in serialul Ce ciudat) a decedat in 2020 din cauza unei hemoragii cerebrale cauzate de limfoplastie, la varsta de doar 19 ani.

Disney va inchide 100 de televiziune internationale
Luna trecuta, CEO-ul The Walt Disney Company, Bob Chapek, a declarat ca aproximativ 100 de posturi de televiziune detinute de Disney se vor inchide la nivel global, scopul fiind de a migra continutul pe noua platforma online Disney+. Printre aceste posturi exista posibilitatea sa se numere si licentele audiovizuale din Romania, desi am contactat reprezentantii Disney Romania in acest sens, nu am primit inca un raspuns.

Grupul Disney detine in Romania urmatoarele programe: Disney Channel, Disney Jr., National Geographic, Nat Geo Wild si Nat Geo People.

Disney Channel este disponibil in format SD in grilele de baza ale principalilor operatori de televiziune prin cablu si satelit din Romania.
Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

Update 10.11.2021: Disney Channel difuzeaza sezonul 3 al serialului Ce ciudat din 8 noiembrie iar sezonul 4 va fi difuzat din 25 noiembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII