Ce emisiuni se vor putea vedea pe Kanal D 2?
Postul de televiziune Kanal D 2 a anuntat ce emisiuni vor intra in grila de programe. Daca recent Kanal D 2 a anuntat ce seriale va difuza, in acest material vom detalia ce emisiuni se vor vedea la Kanal D 2.

Emisiunea vedeta a postului Kanal D 2 va fi Bravo, ai stil!. In grila postului vor intra emisiuni in premiera ce nu au mai fost difuzate la TV, insa care s-au bucurat de un real succes online, este vorba de emisiunile In Oglinda, Duete cu Alexandra si Detectorul de minciuni.

Aceste emisiuni s-au putut vedea pana acum doar pe canalul Youtube TheXclusive. Cele trei emisiuni vor fi difuzate in zilele de vineri, sambata si duminica de la ora 22,dupa cum urmeaza:

Duete cu Alexandra – in fiecare seara de vineri, din 7 aprilie, de la ora 22. Emisiunea  este prezentata de Alexandra Ungureanu. Artista le va oferi telespectatorilor o emisiune relaxanta, interviuri inedite si muzica buna live.

In fiecare vineri seara, Alexandra Ungureanu va avea cate un invitat din show-bizul autohton de la care va incerca sa afle cele mai picante informatii din viata personala si profesionala. La finele fiecarei editi, Alexandra Ungureanu ii va provoca pe invitatii sai sa cante piese autohtone sau straine alaturi de ea.

Ce emisiuni se vor putea vedea pe Kanal D 2?

Detectorul de Minciuni – in fiecare sambata seara, de la ora 22. Emisiunea Detectorul de minciuni va incepe din 8 aprilie, de la ora 22, si va fi prezentata de Bianca Dragusanu. In fiecare editie a emisiunii, Bianca Dragusanu va avea cate un invitat din industria de entertainment sau influenceri.

Fiecare invitat va fi conectat la detectorul de minciuni iar Bianca ii va pune invitatului cele mai indraznete si amuzante intrebari, la care invitatul va trebui sa raspunda. Reactiile si raspunsurile invitatilor vor crea amuzament si relaxare.

In oglinda – in fiecare seara de duminica, de la ora 22. In oglinda va fi prezentata de Mihai Ghita, care va realiza o serie de interviuri cu invitati din diverse domenii de activitate.

Kanal D 2 va emite si full HD. Postul va inlocui Bucuresti TV din 2 aprilie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII