Smart TV, Aleph Business, Realitatea Sportiva si Realitatea Star vor iesi din grila Digi
Digi (RCS & RDS) incepe de maine modificari semnificative ale grilei de programe (cablu digital), pe langa modificarea pozitiilor si introducerea unor noi programe (subiecte dezvoltate in ultimele articole), vom si posturi eliminate din grila.

Reprezentantii Digi confirma ca posturile Smart TV, Aleph Business HD, Realitatea Sportiva HD si Realitatea Star HD vor fi eliminate din grila in momentul in care se va face reorganizarea posturilor. Aceste posturi au fost introduse in grila de cablu Digi dupa cum urmeaza:

  • Smart TV, Realitatea Sportiva HD si Realitatea Star HD au fost introduse in grila pe 20 decembrie 2021;
  • Aleph Business HD a intrat in grila in noiembrie 2021

Astfel, aceste televiziuni sunt eliminate din grila la mai putin de 1 an de cand se vad in reteaua RCS & RDS. Realitatea Plus HD si Aleph News vor fi disponibile in continuare in grila Digi.

Smart TV, Aleph Business, Realitatea Sportiva si Realitatea Star vor iesi din grila Digi

Reamintim ca reorganizarea grilei Digi se face in urma publicarii in Monitorul Oficial a Legii Nr. 190/2022 prin care Parlamentul Romaniei a modificat Legea Audiovizualului Nr. 504/2002. Aceste modificari au pornit de la reclamatiile facute de patronul posturilor Aleph si Smart TV, Adrian Sarbu, privind pozitia in grila a televiziunii Aleph News.

Dupa multe sedinte CNA, reclamatii si amenzi date celor de la RCS & RDS, operatorul incepe maine reorganizarea grilei, care pe langa schimbari de pozitii ale posturilor vine si cu adaugari/eliminari de televiziuni in grila.

In ceea ce priveste posturile noi ce vor fi adaugate in grila, in reteaua RCS & RDS vom vedea BBC First, Prima Sport 2 HD, M1 si Love Nature 4k (acesta din urma va fi disponibil in extraoptiunea 4k).

Vom actualiza acest articol pe masura ce posturile vor iesi din grila Digi. Voi ce parere aveti despre Smart TV, Aleph Business HD, Realitatea Sportiva HD si Realitatea Star HD? Va afecteaza aceste modificari?

Update 12.10.2022: Posturile au inceput sa fie eliminate din grila digitala;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

30 COMENTARII

  1. Vă mulțumesc că ați scos niște posturi care oricum nu le urmăream sunt bucuros că am Prima Sport 2 HD aș mai dori și Prima Sport 4 chiar și 5 vă rog frumos.

  2. Vă mulțumesc că ați scos din grilă cele mai slabe canale start tv apla tv realitatea sport Vă cer să introduceți tvr sport și prima sport 4 și 5 Vă mulțumesc frumos echipei digi și canalul digi info .

  3. Ar trebui super one băgat în pachetul de bază, când aveam Dth aveam extraoptiune, pe cablu nu pot să îl activez, era un canal interesant cu domnișoare frumoase.

  4. tot ce iese este balast, iar ce intra vom vedea 🙂 mai putin Prima Sport 2 care este SD deci e binevenita si versiunea HD , poate intrasi Prima Sport 4 HD si 5 HD recent lansat