Ce posturi vor transmite UEFA League, Europa League si Ligue 1

Meciurile UEFA Champions League si Europa League vor putea fi vizionate in urmatorii 3 ani pe posturile detinute de 3 grupuri media. Concret, aceste meciuri vor putea fi urmarite pe posturile tv Telekom Sport, Digi Sport (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3), Look TV si Look Plus. Puteti consulta grila de programe si pachetele aferente, oferite de RCS-RDS aici.

Ce posturi vor transmite UEFA League, Europa League si Ligue 1?
Surpriza vine de la Pro TV, care nu va transmite meciurile Europa League dupa 9 ani de zile in care a transmis anual aceste meciuri. Deci, Pro TV pierde drepturile de transmisie a posturilor Europa League dupa o lunga perioada de timp in care meciurile puteau fi vizionate pe Pro TV.

Ce posturi vor transmite UEFA League, Europa League si Ligue 1?
De asemenea, RCS – RDS a cumparat in exclusivitate in Romania drepturile pentru Ligue 1 pe urmatorii 3 ani (2018 – 2021), meciurile fiind transmise pe posturile Digi Sport detinute de Digi.

Compania ce ofera servicii de telecomunicatii fixe sau mobile a reusit sa detina oarecum monopolul in tara noastra, atat pe parte de servicii de telecomunicatii cat si pe partea de programe TV, compania detinant in prezent, nu mai putin de 9 posturi tv. Desi compania a prins viata prin serviciile de televiziune si internet, in prezent, RCS-RDS ofera mai multe servicii.

Ce posturi vor transmite UEFA League, Europa League si Ligue 1?
In plus, Digi si Telekom participa la licitatia pentru drepturile de transmisie a meciurilor din campionatele de fotbal din Spania, Italia si Germania, unde PRO TV nici macar nu partiticipa la licitatie.

In continuare programele Digi Sport (Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4), Telekom Sport (Telekom Sport 1, Telekom Sport 2) si LookSport sunt cele mai importante programe de sport din Romania. In conditiile in care programele Digi Sport sunt disponibile doar in reteaua Digi iar Telekom Sport doar in retelele Telekom si NextGen, Look Sport sunt disponibile in toate retelele (in unele retele, precum Telekom si Orange) au fost introduse in pachete separate.

La fel cum v-am obisnuit pana acum, site-ul www.media-max.ro ofera in timp real actualizari cu privire la informatiile despre lansarea comunicatelor oficiale din partea companiilor de telecomunicatii precum RCS-RDS, Telekom, Vodafone, Akta etc.

Update 13.06.2018: Campionatul Mondial (CM) de fotbal din Rusia va fi transmis pe posturile TVR 1, TVR 2 si TVR 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII