Secretele de la morga – sezonul 2 pe Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe postul Crime+Investigation in luna iulie.

Intalnire, casatorie, crima – 10 iulie, in fiecare duminica, de la ora 23 – sezonul 2. Acest serial documentar prezinta fapte adevarate, crime petrecute intre parteneri, motivele fiind diferite. Fiecare episod al documentarului Intalnire, casatorie, crima prezinta de fapt o reconstituire a unei crime, avand in componenta multe personaje, de la frati si surori la prieteni, petitori, copii, parinti si alte personaje. Crimele conjugale se petrec din diverse motive cum ar fi: comoditate, lacomie (pentru a obtine bani de pe asigurare), gelozie (descoperirea infidelitatii partenerului).

Sezonul doi al serialului documentar Intalnire, casatorie, crima are 13 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

Injustitie britanica – din 25 iulie, de la ora 23. Raphael Rowe prezinta acest documentar. In 1988, Rowe a fost condamnat pe viata pentru o crima pe care nu a comis-o. Dupa 12 ani petrecuti in inchisoare, Rowe a facut apel si a reusit sa isi dovedeasca nevinovatia, fiind eliberat. In cadrul acestui documentar, Raphael investigheaza doua cazuri de erori judiciare prin care doi oameni au fost inchisi pe nedrept. El se intalneste cu persoana care a fost inchisa pe nedrept, discuta cu aceasta despre caz, cerceteaza dovezile din dosar, dupa aceea expune telespectatorilor greselile judiciare din cazul respectiv.

Dupa cum putem afla inca din titlul documentarului , in cadrul documentarului sunt prezentate greseli judiciare din Marea Britanie. Documentarul Injustitie britanica are doua parti, durata fiecarei parti este de o ora.

Secretele de la morga – sezonul 2 pe Crime+Investigation

Secretele de la morga – 27 iulie, in fiecare miercuri, de la ora 23 – sezonul 2. Documentarul Secretele de la morga prezinta cazuri de crima investigate cu ajutorul medicului legist. Fiecare cadavru spune cate o poveste ascunsa iar cu ajutorul medicilor legisti, detectivii reusesc sa faca dreptate pentru victima si familiile acestora. Investigarea unui cadavru de catre medicul legist incepe de la locul crimei pana la autopsie si dincolo de aceasta. Sezonul doi al documentarului Secretele de la morga are 13 episoade, fiecare episod avand durata de o ora.

Crime+Investigation este singurul canal TV din Romania care prezinta telespectatorilor lumea crimelor. Postul este prezent in grilele celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth cum ar fi: Vodafone, Focus Sat, Nextgen si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU