Mooz TV schimba actionariatul

In acest material vom detalia cele mai interesante puncte ce s-au discutat in sedintele CNA din zilele de 12 si 13 septembrie 2023.

Europa FM Onesti a obtinut prelungirea licentei cu 9 ani, solicitarea a fost aprobata in unanimitate.
Virgin Radio din Resita a obtinut licenta pentru 9 ani, de asemenea aprobat in unanimitate. Radio Transilvania din Turda a obtinut licenta pe 9 ani iar Dance FM a obtinut prelungirea licentei pentru 9 ani. Dance FM va difuza si emisiuni noi, showuri ale unor DJ care au participat la diverse festivaluri de muzica.

Modificari licente

Radio Galaxy Campulung a cerut modificarea amplasamentului din Campulung la Campina. Solicitarea a fost respinsa, nu a fost aprobata pentru ca ANCOM a mentionat ca aceasta mutare de amplasament ar insemna ca CNA-ul sa acorde o noua frecventa.

Remete TV din localitatea Remetea judetul Harghita notifica modificarea componentei Consiliului Director si a Presedintelui Asociatiei.
Bihor TV, post local din Bihor, si-a schimbat actionariatul, Ardelean Sanziana a primit 50% din actiuni de la Ardelean Catalin Alin.

Mooz TV schimba actionariatul

Mooz TV si-a schimbat actionariatul, Popa Cristinel Pompiliu a cedat actiunile sale (70%) catre Samoila Ionut Daniel, care avea 30% din actiuni, acum devenind singurul actionar.

Decizii de autorizare

Unsprezece solicitari de la cateva posturi de radio (Radiourile Vocea Sperantei, National FM, RIFI Radio Boom, Digi FM) pentru marire putere de emisie, schimbari emitator si altele, au fost aprobate.

In sedinta CNA din 12 septembrie, postul de televiziune Nasul TV a primit o amenda de 10 mii de lei pentru editia din 24.07.2023 a emisiunii Sa vorbim despre tine, in acea editie au fost incalcate articole din Codul de reglementare a continutului audiovizualului.

In sedinta CNA din 13 septembrie, Global News a primit o amenda in valoare de 50 de mii de lei pentru editiile din 12, 15, 28 si 29.06.2023 ale emisiunii Efect politic. Global News a primit o amenda de 20 de mii de lei pentru emisiunile Starea de veghe (01.08.2023), Stirea exacta (14.06.2023) si Stirile Global News (16.06.2023).

Posturile de televiziune Romania TV, Antena 1, Cinemaraton, Digi 24, Etno TV, Prima TV Prima Sport 1, Prima Sport 2, Realitatea Plus, TVR 1 si TVR 2 au primit somatii publice pentru difuzarea unui spot publicitar si pentru difuzarea unor insertii grafice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII