Ce putem vedea la Prima TV de Revelion 2023?
Postul de televiziune Prima TV a pregatit un program special in ultima zi din anul 2022. Iata cum arata acest program.

Ainbo: Spirit of the Amazon / Ainbo:Spiritul Amazonului (2021) – 31 decembrie, ora 07. Un grup de tineri din padurea Amazonului pleaca intr-o calatorie pentru gasirea unei solutii de a nu pierde padurea, locul unde s-au nascut.
Filmul Ainbo: Spiritul Amazonului are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Daddy / Tatal (1991) – 31 decembrie, ora 09. Oliver (Patrick Duffy) are o familie fericita. El are un mariaj cu Sara (Kate Mulgrew) de peste 20 de ani si au 3 copii. Dupa 20 de ani de casnicie, Sara decide sa plece de acasa pentru studii. Ramas singur, Oliver trebuie sa ingrijeasca atat casa cat si copiii. Insa, el nu reuseste iar doi copii pleaca de acasa incercand sa isi vada de viata lor, al 3-lea copil intra intr-o depresie.

Oliver isi gaseste un loc de munca bine platit iar telul lui este sa isi reuneasca familia. Filmul Tata are durata de o ora si 40 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Max 2: White House Hero / Max 2: Erou la Casa Alba (2017) – 31 decembrie, ora 13:30. La Casa Alba se fac pregatirile pentru sosirea presedintelui Rusiei alaturi de fiica sa. Serviciile Secrete aduc la Casa Alba un caine de paza pe nume Max. Acesta se imprieteneste rapid cu TJ Bennet (Zane Austin), fiul presedintelui american.

Presedintele rus si fiica sa Alex (Francesca Capaldi) sosesc la Casa Alba. Intr-o seara, un grup de teroristi vor sa ii rapeasca pe Alex si pe TJ insa Max impiedica rapirea. Cei 3 vor sa afle cine a dorit sa ii rapeasca si pornesc intr-o investigatie.
Filmul Max 2: Erou la Casa Alba are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Ce putem vedea la Prima TV de Revelion 2023?

Asta seara dansam in familie (1972) – 31 decembrie, ora 15:30. Temistocle (Dem Radulescu) si Alecu (Sebastian Papaiani) sunt doi escroci sentimentali. Ei obtin sume de bani de la femei singure in schimbul promisiunii ca se vor casatori cu ele.
Asta seara dansam in familie are durata de doua ore, pe IMDb a obtinut nota 8,3.

Poezie si delicateturi – 31 decembrie, ora 19: 15 si partea a doua de la ora 02:30. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii sunt invitati sa se distreze pe muzica de petrecere cantata de cei mai mari si autentici lautari.

Totu-i Fain – 31 decembrie, ora 20:30. Editia de Revelion a emisiunii Totu-i Fain va fi una de neuitat cu muzica de petrecere si traditii romanesti de Anul Nou. In cadrul emisiunii vor canta: Cristina Turcu Preda  Amalia Chiper Cosmin Mocean  Matilda Pascal Cojocarita si multi alti interpreti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.