Ce spun romanii cu Cabral revine la Pro TV
La nici o luna dupa ce Cabral a anuntat ca se retrage din televiziune, acesta revine in tot la Pro TV si tot la carma emisiunii Ce spun romanii. Filmarile noului sezon al acestei emisiuni au inceput deja iar noul sezon va reintra in grila Pro TV din 6 martie, de la ora 18, de luni pana vineri.

Emisiunea concurs Ce spun romanii va inlocui o emisiune asemanatoare, Batem palma?, prezentata de Cosmin Selesi. Ce spun romanii a intrat pentru prima data in grila postului Pro TV in 2015, pana in acest moment au participat peste 1900 de echipe, au ajuns in finala 102 familii iar 58 dintre acestea au castigat finala si marele premiu in valoare de 20.000 de lei. Concurentii au raspuns la peste 18.000 de intrebari iar romanii au raspuns intr-un sondaj la peste 35.400 de intrebari.

In cadrul emisiunii, concurentii au castigat premii in bani in valoare de peste 1,5 milioane de euro. Pro TV difuzeaza emisiunea Ce spun romanii de peste 8 ani, ceea ce inseamna ca aceasta emisiune a avut un mare succes. Daca va intrebati ce se va intampla cu Batem palma?, emisiunea prezentata de Cosmin selesi va intra intr-o mica vacanta insa preselectiile pentru sezonul doi vor incepe in curand.

Ce spun romanii cu Cabral revine la Pro TV

O alta informatie venita tot din partea reprezentantilor Pro TV face referire la platforma de streaming Voyo care va introduce noi animatii pentru copii. Iata despre ce filme este vorba.

Salvati de Crantanei (2017). Acest film va putea fi urmarit si pe Film Now duminica, 26 februarie, la ora 09:40. Owen si familia sa primesc de la unchiul sau ca mostenire un circ care nu are prea mare succes. Filmul are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8.

Mosley (2019) – Mosley este un animalut din specia de Trolifanti care munceste alaturi de familia sa la ferma lui Simion. Intr-o zi, Mosley pleaca intr-o aventura pentru a gasi un loc unde sa stea cu familia sa fara sa mai munceasca la ferma lui Simion. Mosley are durata de o ora si 37 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,6.

In urmatoarea perioada vor mai intra si alte filme animate, cum ar fi: Salma si misterul cartii magice (24 februarie ), Elliot: O poveste de Craciun (25 februarie), Micul Vampir (28 februarie).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Beast show ever de după amiază la pro TV a fost „Teo” cu Teo Trandafir și Tanța. Când se luau alea la contraziceri și mistouri. Show ul „Teo” de pe pro TV era tare, ăla de la kanal d era fără Tanța.

  2. M-ai degrabă, difuza un serial, tânăr și neliniștit de pildă sau Mash. Vorba babelor „iar îl difuzează pe țâ….. ul ăla negru”. Cea m-ai penibilă emisiune, Liviu Vârciu, dan Negru aia moderatori de emisiuni care prind la public.