Echipa de arhitecti Visuri la cheie se schimba
Postul de televiziune Pro TV anunta ca emisiunea Visuri la cheie va intra in grila de toamna a postului insa componenta echipei de arhitecti va fi putin schimbata, intrand trei arhitecti noi.

Prezentatorul Dragos Bucur a plecat prin tara alaturi de arhitecti sa faca cativa romani fericiti. Sezonul Visuri la cheie care se filmeaza zilele acestea este sezonul cu numarul 9. Formatul emisiunii ramane neschimbat: Dragos Bucur, alaturi de echipa sa de arhitecti, vor pleca prin tara sa indeplineasca cateva zeci de vise. Vor transforma zeci de locuinte ale unor romani nepastuiti in case de locuit.

Iata care sunt cei trei noi arhitecti care s-au alaturat proiectului Visuri la cheie:

  • Mara Ciubotariu – a studiat la Liceul de Arta George Apostol din Bacau, sectia Arhitectura si la Facultatea Ion Mincu Bucuresti, sectia Arhitectura. Mara este o fire sensibila si scrie poezii. A mai participat la aceasta emisiune
  • Oana Boghiu – a mai participat la emisiunea Visuri la cheie alaturi de sora sa geamana, Laura Boghiu. Oana o va inlocui pe sora sa, care s-a casatorit anul trecut la Paris. Cele doua surori au o afacere in domeniul arhitectural. Oana este o familista convinsa, cu o cariera solida in arhitectura.
  • Andrei Samoil a mai facut parte din echipa arhitectilor din cadrul acestei emisiuni in sezoanele 1 si 2. Andrei a studiat si el la facultatea Ion Mincu din Bucuresti.

Echipa de arhitecti Visuri la cheie se schimba

Toti cei trei arhitecti spun ca sunt bucurosi ca fac parte din acest proiect si ca sunt nerabdatori sa cunoasca oameni pe care ii vor ajuta in cel de-al 9-lea sezon al emisiunii. Alaturi de Dragos Bucur au mai ramas din vechea echipa Cristina Joia, Andra Marinescu si Alex Gavrilescu.

Visuri la cheie s-a lansat in toamna anului 2010 si este realizata dupa formatul international Extreme Makeover Home Edition. Este un format preluat din SUA care a fost preluat si facut si in tari din Europa ca Italia, Serbia, Cehia, Polonia sau Romania. In anul lansarii, emisiunea Visuri la cheie a fost prezentata tot de Dragos Bucur.

In 2010, Pro TV a mai lansat si emisiunile Master Chef si Vocea Romaniei, emisiuni ce s-au bucurat de un real succes.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.