Televiziunea Estrada TV se va inchide

Televiziunea Estrada TV se va inchide – Estrada TV se va inchide dupa ce licenta a fost retrasa de catre CNA dupa mai multe sedinte si discutii, motivul fiind neputinta celor de la Estrada de a dovedi plata amenzilor primite in ultimele 6 luni, amenzi in valoare de 135.000 RON din perioada anilor 2015 – 2018.

Un alt motiv pentru retragerea licentei Estrada TV a fost schimbarea proprietarului fara acordul CNA, consiliul fiind de obicei notificat in astfel de situatii. Propunerea presedintelui consiliului a trecut cu 5 voturi pentru si 4 voturi impotriva, confom PaginadeMedia.

Canalul Estrada TV a primit licenta audiovizuala in anul 2013 fiind o televiziune regionala generalista disponibila initial in Bucuresti, care emitea din centrul vechi. Programul a fost detinut de catre fostul deputat Valentin Iliescu si Madalina Iliescu. Canalul a primit mai multe amenzi, inclusiv din cauza promovarii mascate a cartii lui Stelian Fulga si a terapiilor complementare ale acestuia, fiind proclamat intr-o emisiune „terapeut scolit de calugarii shaolin”.

Televiziunea Estrada TV se va inchide
Estrada TV a fost in grila programelor must carry pe anul 2018 insa nu s-a mai aflat in aceasta lista pentru anul 2019, fiind eliminata din grilele operatorilor Digi – RCS & RDS (aprilie 2019), Telekom si Akta (martie 2019). Reprezentantii Estrada TV mentionau urmatoarele la lansarea postului:

„Publicul-tinta al postului nostru este familia. In mod predilect, familia tanara, bine pregatita profesional, cu loc de munca relativ bine platit si stabil, cu copii, interesata sa-si dezvolte universul de cunoastere si de informatii prin intermediul televiziunii.
Fiind vorba de publicul tanar, cel mult mediu ca varsta, eSTRADA TV Bucuresti va fi un post de televiziune in care informatiile, analizele pe diferite teme, shoppingul si divertismentul vor avea o cota importanta.
eSTRADA TV BUCURESTI va emite 24 de ore din 24. Din acest motiv si pentru ca nu trebuie sa-i ignoram pe ceilalti membri ai familiei, eSTRADA TV va realiza prezenta emisiuni si pentru celelalte categorii de varsta. De la copii la adolescenti, adulti si, nu in cele din urma, la varstnici.
Aproximativ 80% din productiile difuzate vor fi productii proprii, diferenta fiind alcatuita din emisiuni preluate de la mai multe case de productie independente si de la alte televiziuni locale si regionale din Romania si din strainatate, in scopul preluarii tuturor initiativelor pozitive din plan economic, social, administrativ si cultural aplicabile constructiv si localitatilor Zonei Metropolitane Bucuresti.”

Update 14.10.2019: Estrada tv a ramas in grila de programe UPC deoarece reprezentantii Estrada au contestat retragerea licentei de catre CNA. Maine se va discuta din nou contestatia iar daca CNA nu isi va schimba decizia Estrada tv va trebui sa fie eliminat si din grila de programe UPC;

Update 16.10.2019: A fost respinsa solicitarea celor de la Estrada, au ramas fara licenta, motiv pentru care nu mai emite de ieri;

Update 17.10.2019: Estrada TV emite din nou, cel mai probabil va continua emisia pana la primirea instiintarii de la CNA, e posibil sa eminta in continuare pana la finalul lunii octombrie;

Update 10.12.2020: Estrada TV va reincepe emisia dupa ce Curtea de Apel a anulat decizia CNA de suspendare a licentei pana ce Inalta Curte de Casatie si Justitie va da verdictul final;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Estrada tv a ramas in grila upc pentru ca au contestat retragerea licentei de CNA. Maine se va rediscuta contestatia si daca cna nu isi va schimba decizia estrada tv va trebui scos din grila upc.