Cel mai bun cofetar al Australiei – sezoanele 3 si 4 – TV Paprika
In acest material va vom recomanda emisiuni ce vor fi difuzate pe Paprika TV in luna noiembrie dar si ce desene animate vor fi difuzate pe Minimax si Jim Jam.

TV Paprika
The Great Australian Bake Off / Cel mai bun cofetar al Australiei
(2013) – sezoanele 3 si 4 – 1 noiembrie, de la ora 22:30. Aceasta emisiune este realizata dupa o productie britanica. Doisprezece cofetari amatori participa la aceasta emisiune pentru a castiga premiul de Cel mai bun cofetar. Juriul emisiunii ii vor pune pe concurenti la diverse provocari si ii vor supraveghea non stop.

Concurentii vor trebui sa puna in practica toate cunostintele lor in cofetarie pentru a trece cu brio de toate provocarile date de juriul emisiunii in fiecare zi. In luna noiembrie vor fi difuzate sezoanele 3 si 4 ale acestei emisiuni. Un sezon are 10 episoade iar un episod are o durata de 60 minute. Pe IMDb, aceasta emisiune a obtinut nota 7,4.

Emisiuni de gatit italieneste. Din 7 noiembrie, de la ora 16:30 in fiecare weekend. Silvia Colloca le va arata telespectatorilor TV Paprika cum gatesc italienii.

Cel mai bun cofetar al Australiei – sezoanele 3 si 4

MiniMax va difuza in luna noiembrie 3 filme noi de desene animate.
Barbie: Aventuri la New York. In acest film, Barbie va participa la un concurs de interpretare muzicala din New York. La acel concurs, Barbie va face cunostinta cu o alta fata pe nume Barbie Roberts si se va imprieteni cu ea, insa cele 2 vor fi nevoite sa concureze intre ele.

Dear Dracula / Draga Dracula ( 2012). Sam si prietenul lui, Dracula, vor participa la o petrecere de Halloween organizata in cartierul lor, acolo unde Dracula isi va etala talentele lui de a speria oamenii. Pe IMDb, Draga Dracula a obtinut nota 5,3.

Under wraps ( 2014) / Sub impachetari. Un baiat pe nume Dany isi transforma din greseala parintii in mumii. Dany si sora lui mai mica vor avea parte de o adevarata aventura in incercarea lor de a-si aduce parintii la adevarata infatisare. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 4,8.

JimJam
In luna noiembrie, serialul Curiosul George va reveni cu episoade noi din sezonul cu numarul 14. De asemenea, luna urmatoare Jim Jam va difuza episoade noi ale serialelor: Padurarul Leo si animalele salbatice ( n fiecare zi, de la orele 7:15, 11:07, 19:26), Daisy si Ollie: Editie speciala de Craciun (7 noiembrie, ora 18, acesta este un serial dedicat prescolarilor), episoad special al serialului Bob Constructorul (Mega Utilaje – 9 noiembrie ora 18) si Pompierul Sam (Marele incendiu din Ponty Pandy 28 noiembrie).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII