Celebrity: cand vom vedea sezonul 2?

Platforma de streaming Netflix a lansat recent o noua K-Drama, Celebrity (titlu in limba coreeana: Selleobeuriti), care urmareste ascensiunea unei tinere necunoscute catre faima prin intermediul retelelor sociale. Serialul sud-coreean a obtinut nota 7,3 pe IMDb si are cota de popularitate 773.

Primul sezon a fost lansat pe 30 iunie anul curent, iar fanii se intreaba deja daca vor vedea si sezonul al doilea. Desi coreenii, cu exceptia Squid Game si D.P., produc mai ales mini-serii, actualitatea subiectului serialului Celebrity si intriga bine dezvoltata ar putea convinge Netflix sa aprobe si un a doilea sezon. Daca va fi asa, cel mai probabil vom vedea urmatorul sezon din Celebrity in anul 2025.

Prima parte a serialului de drama, mister si thriller este compusa dintr-un numar de 12 episoade cu durata de aproximativ o ora. Fiecare episod este intitulat sub forma un hashtag (#) si urmareste nu doar lupta pentru faima, bani si putere a tinerilor ambitiosi din Seoul, ci si o crima care are legatura cu aceasta lume opulenta. Ce se ascunde insa in spatele aparentelor si cat de usor se poate pierde simpatia fanilor, aflati urmarind serialul Celebrity.

In rolul principal o vedem pe actrita Park Gyuyoung, care o interpreteaza pe Seo Ah-ri. Actrita coreeana a mai jucat si in Casa, dulce casa (2020, Yoon Ji Soo), Dragoste printre randuri (2019, Oh Ji Yul), Jocul calamarului (2021). Aceasta a fost nominalizata, in anul 2021, la premiul Best New Actress pentru rolul din serialul Casa, dulce casa, de catre Baek Sang Art Awards. In serial, Seo Ah-ri este o celebritate in social media si o influencerita cunoscuta si, deopotriva, invidiata.

Celebrity: cand vom vedea sezonul 2?

Kang Min Hyuk joaca rolul lui Han Jun-kyung, un tanar interesat de Ah-ri. Actorul a mai jucat si in: Printesa si petitorul (2018, Kang Hwi), Mostenitorii (2013, Yoon Chan Young), Ddan-dda-ra (2016, Ha-neul). In anul 2013, acesta a castigat premiul New Star Award din partea SBS Drama Awards, pentru rolul din Mostenitorii.

Oh Min-hye, prietena din liceu a lui Ah-ri si de asemenea influencer in social media, este interpretata de actrita Jun Hyo-Seong. Jun a mai jucat si in My dear cat (2019, Han Soo-ri), Green in my heart (2020), Memoriseuteu (2020, Kang Ji Eun).

Victoria Grace, de asemenea actrita de voce apreciata, o interpreteaza pe Chae-Hee. Actrita Victoria Grace a mai jucat si in The last of us: part II (2020, Yara), Suntem morti cu totii (voce, 2022, On-jo), Zile din viata noastra (2022-2023, Wendy Shin), Alchimia sufletelor (2022-2023, versiunea engleza, voce, Jin Cho-yeon).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.