Rocketman si Furia unui om periculos – Film Now
Postul de televiziune Film Now a programat pentru luna noiembrie filme de top, noi, de actiune cu actori unul si unul. In acest material va vom recomanda cateva filme de pe postul Film Now din luna noiembrie.

Spiral: From The Book of Saw / Spiral: Urmatorul capitol Saw (2021) – 3 noiembrie, ora 22. Zeke Banks (Chris Rock) este fiul unui fost politist renumit si respectat, Marcus Banks (Samuel L Jackson). Zeke va ancheta o serie de crime facute de un criminal cu o minte diabolica, crime copiate din trecutul orasului.

Filmul Spiral: Urmatorul capitol Saw a fost regizat de Darren Lynn Bousman iar filmarile au avut loc in Canada. Filmul are o durata de 1 h 33 minute, iar pe IMDb a luat nota 5,3.

The King of Staten Island / Regele insulei Staten (2020) – 12 noiembrie, ora 20. Scott Carlin (Peter Davidson) este fiul unui fost pompier decedat in atacurile de la World Trade Center din 2001. La varsta de 24 de ani, Scott inca locuieste cu mama sa si nu a reusit sa treaca peste pierderea tatalui sau. Atunci cand mama lui Scott incepe o relatie cu un alt pompier (Ray), Scott este nevoit sa isi vada de viata lui si sa plece din casa mamei sale, deoarece el nu este de acord ca mama lui sa fi impreuna cu un alt pompier.

Filmul Regele insulei Staten a fost regizat de Judd Apatow si are o durata de 2 h 16 minute, pe IMDb a luat nota 7.

Irresistible / Un plan irezistibil (2020) – 26 noiembrie, ora 20. Gary Zimmer (Steve Carell) este un consultant politic al partidului democrat care vrea sa il ajute pe Jack Hastings (Chris Cooper), un veteran militar, sa candideze la primaria unui orasel. Lupta pentru functia de primar este dura pentru ca adversarii politici nu stau degeaba, avand si ei un candidat la fel de bun.

Filmul Un plan irezistibil a fost regizat de Jon Stewart si are o durata de 1h 41 minute , iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Rocketman si Furia unui om periculos – Film Now

Rocketman (2019) – 27 noiembrie, ora 21:50. Acest film prezinta viata cantaretului Elton John (Taron Egerton) de la copilarie pana in perioada in care John era dependent de droguri. Piesele muzicale ale lui Elton John difuzate in film sunt cantate chiar de actorul Taron Egerton.

Filmul Rocketman a fost regizat de  Dexter Fletcher si are o durata de 2h, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Wrath of Man / Furia unui om periculos (2021) – 30 noiembrie, ora 20. Filmul este facut dupa productia franceza Le Convoyeur (2004). Dupa ce a pierdut multi oameni intr-o ambuscada, o companie de securitate il angajaza pe Patrik Hill (Jason Statham). Patrik pare un om linistit caruia colegii ii spun H. El devine tinta unui jaf si porneste in cautarea razbunarii.
Filmul Furia unui om periculs este regizat de Guy Ritchie si are o durata de 1h si 59 minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.