Chuwi va lansa miniPC-ul Herobox pe Amazon

Chuwi va lansa curand miniPC-ul Herobox pe Amazon. Herobox reprezinta un upgrade de la GBox Pro care se prezinta foarte bine in ceea ce priveste configuratia hardware avand un procesor Intel Gemini Lake N4100, 8 GB RAM LPDDR4 combinat cu un SSD de 180 GB, multiple interfete si carcasa metalica. Pe langa utilitatea in munca de birou si a vizionarii HTPC (Home Theater PC) este potrivit si in alte situatii.

Configurarea suficienta duce la performante bune
Echipat cu procesorul Gemini Lake N4100, suporta frecventa maxima de 2.40 GHz oferind performante foarte bune si un nivel redus de energie. In ceea ce priveste grafica, performantele GPU Graphics 600 UHD de generatie a 9-a sunt de doua ori mai eficiente ca generatia anterioara. Avand 18 unitati de procesare poate decoda continut video 4K VP9 10bit cu usurinta.

Referitor la memoria virtuala, avand 8GB LPDDR4 este mai rapid comparativ cu DDR3 si cu un nivel redus de energie. Echipat cu SSD 180GB, HeroBox poate fi de 3 ori mai bun decat modelul anterior echipat cu HDD atat din punct de vedere al calitatii hardware cat si din punct de vedere al scrierii si citirii, care pot functiona foarte usor cand folosim software obisnuit pentru munca de birou.

HeroBox este flexibil cand vine vorba de extensibilitate, venind cu port Type-C, 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, microSD, HDMI, VGA si alte porturi care pot conecta mai multe dispozitive pentru utilizare.Chuwi va lansa miniPC-ul Herobox pe Amazon2

Avand sistemul de operare Windows 10, HeroBox ruleaza eficient in timpul utilizarii zilnice si cand rulam continut multimedia. De asemenea, suporta mai multe distributii Linux precum Ubuntu care intampina nevoile inginerilor sau a altor categorii de utilizatori.
Scenarii de utilizare multiple
Nu numai ca putem utiliza dispozitivul HeroBox ca un miniPC obisnuit, insa poate fi folosit in scenarii pentru scopuri multiple. Poate decoda continut video 4k cu usurinta datorita performantelor procesorului si a placii video, putand fi utilizat ca un dispozitiv HTPC (Home Theater Personal Computer).

MiniPC-ul HeroBox suporta stand VESA putand fi fixat cu usurinta pe spatele monitorului sau TV-ului. Consumul redus de energie si performantele procesorului dispozitivului HeroBox duc consumul zilnic sub 10W. Pe langa capacitatea de stocare 180GB SSD, putem extinde la maxim 2TB prin SATA.

Comparatie cu alt miniPC

Intel NUC 6CAYH Chuwi HeroBox
CPU Celeron J3455 Gemini Lake N4100
GPU HD Graphics 500 UHD Graphics 600
Memorie None 8GB
Tip memorie DDR3L LPDDR4
Drive None 180GB
Memorie externa SATA SATA (pana la 2TB)
microSD (pana la 128GB)
Thermal design power 10W 6W

In ceea ce priveste configuratia, miniPC-ul similar Intel NUC6CAYH este un produs fara RAM si fara SSD. Utilizatorii trebuie sa isi achizitioneze singuri aceste componente ceea ce genereaza costuri suplimentare. Comparativ, echipamentul Chuwi HeroBox vine cu o combinatie de 8GB RAM si SSD 180GB potrivite pentru utilizarea zilnica atat pentru munca de birou cat si pentru entertainment.

De asemenea, Intel NUC6CAYH vine cu versiuni mai vechi de procesor Intel J3455 si placa grafica HD Graphics 500, iar RAM-ul suportat este de generatie anterioara, DDR3L. Indiferent de configuratia hardware sau de costul final rezultat, Intel NUC6CAYH nu se apropie de HeroBox.

In concluzie, performantele superioare oferite de procesor si de placa video, HeroBox poate fi utilizat in scenarii multiple pentru scopuri diferite. Carcasa metalica mini CNC, design-ul fanless si numeroasele porturi fac din HeroBox un miniPC excelent. In prima faza, miniPC-ul HeroBox va fi lansat in Japonia, pretul va fi de aproximativ 200$, un pret bun pentru a achizitiona un miniPC la un pret avantajos. Puteti gasi AICI mai multe informatii despre miniPC-ul HeroBox.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.