Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 2 pe Netflix
„Cine a ucis-o pe Sara?” este un serial ce a aparut pe Netflix pe data de 24 martie. El a avut un succes foarte mare, mentinandu-si o pozitie de top, pentru mai multe zile, pe platforma de filme si seriale.

Va exista sezonul 2 al serialului „Cine a ucis-o pe Sara?”?

Cel mai probabil sezonul 2 este deja in lucru. Netflix a lasat loc pentru o continuare, avand in vedere felul in care a terminat ultimul episod. As putea da mai multe detalii insa vreau sa evit spoilerele.

Avand in vedere ca primul sezon al acestui serial a avut un succes enorm, sunt sanse foarte mari sa putem viziona si un al 2-lea sezon.

Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 2 pe Netflix.
Cand va aparea sezonul 2 din „Cine a ucis-o pe Sara?”?

Daca Netflix va lua decizia ca un al 2-lea sezon sa apara, atunci cel mai probabil putem spera la o data de lansare undeva la inceputul anului 2022. La fel cum s-a intamplat si cu alte productii, si aici pandemia poate avea un cuvant de spus si poate intarzia productia sezonului 2.

Dupa cum este si normal, probabil decizia Netflix va fi luata pe baza numerelor si a statisticilor. Totusi fanii cer un al 2-lea sezon pe retelele sociale, motiv pentru care cred ca exista un mare interes pentru acest al 2-lea sezon.

Ce se mai poate intampla in sezonul 2?

La aceasta intrebare pot exista mai multe raspunsuri. Daca va exista doar un al 2-lea sezon, atunci acesta va fi sezonul in care misterul poate fi elucidat. In caz contrar, va exista si un al 3-lea.

Pe cine vom revedea in cel de-al 2-lea sezon?

Avand in vedere ca exista 3 suspecti in moartea Sarei, acestia vor trebui sa-si faca aparitia. Alex va fi si el prezent, la fel si Claudia Ramirez. Inclusiv Sara va putea aparea in acest nou sezon, in cazul in care ipoteza unei sinucideri prinde mai mult contur.

Voi ati urmarit acest prim sezon? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

Update 03.04.2021: Netflix a confirmat data lansarii sezonului 2 a serialului Cine a ucis-o pe Sara?, din 19 mai 2021 vom putea viziona al doilea sezon;

Update 24.05.2021: Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 3
Sezonul 3 al serialului Cine a ucis-o pe Sara? nu a fost confirmat de Netflix insa avand in vedere interesul pentru acest serial, nu ar fi exclus ca serialul sa fie reinnoit; daca serialul va fi reinnoit, probabil nu vom vedea urmatorul sezon mai devreme de inceputul lui 2022; Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare;

Update 25.05.2021: In episodul 8 al sezonului 2 este confirmata aparitia sezonului 3;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Mi-a placut , desi mi-a amintit putin de serialul Trai necuvenit(Vivir sin permiso)
    Nu agreez abundenta scenelor cu sex. Astept cu nerabdare sezonul 2.De obicei in fiecare serial am cate un personaj preferat, aici personajul preferat nu este in niciun caz “victima”. Apreciez sentimentele fratesti ale lui Alex care are de razbunat nu doar moartea Sarei ci si privarea sa nedreapta de libertate si moartea mamei.