iNES Live disponibila in toata tara si gratuita o luna
Aplicatia iNES Live este acum disponibila oriunde in Romania iar de la finalul lunii iunie a fost lansata o campanie prin care se ofera, in anumite conditii, 30 de zile gratuite pentru vizionarea aplicatiei.

Campania se numeste „TV fara cablu. Oriunde.” si este lansata de iNES in parteneriat cu Samsung. In cadrul acestei campanii se ofera un voucher pentru vizionarea gratuita a aplicatiei timp de 30 de zile, acestea sunt conditiile ce trebuie sa fie indeplinite:

  • Achizitionati un Samsung Smart Monitor M5 si M7 (modelele 2021) si M5, M7 si M8 (modele 2022) de pe eMag, Altex, Media Galaxy, PC Garage sau de pe site-ul Samsung.com.
  • Creati un cont pe ineslive.ro/samsung folosind voucherul primit

iNES Live disponibila in toata tara si gratuita o luna

Campania este valabila in perioada 27 iunie – 31 decembrie 2022 iar cele 30 de zile gratuite sunt disponibile doar pentru utilizarea unui singur dispozitiv. Reprezentantii iNES mentioneaza ca se pot viziona peste 80 de canale in cele 30 de zile gratuite, astfel incat presupunem ca pachetul gratuit este iNES Premium, pachet ce are pretul de 15 euro pe luna + TVA.

Pret abonamente iNES Live

Acestea sunt abonamentele online iNES Live disponibile pe teritoriul Romaniei:

  • iNES Live Basic – 5 euro pe luna + TVA – 54 de canale – se poate utiliza un singur dispozitiv, fara posibilitatea de a suplimenta, fara posibilitatea de a adauga extraoptiuni
  • iNES Live Plus – 10 euro pe luna + TVA – 78 de canale – se poate utiliza un singur dispozitiv, fiecare dispozitiv suplimentar costa 3 euro pe luna + TVA, se pot adauga extraoptiuni
  • iNES Live Premium – 15 euro pe luna + TVA – 86 de canale (dintre care 2 sunt in format 4k) – se poate utiliza un singur dispozitiv, fiecare dispozitiv suplimentar costa 3 euro pe luna + TVA, se pot adauga extraoptiuni
  • Extraoptiunile care se pot adauga sunt pentru adulti

Comparativ cu aplicatia celui mai mare operator de televiziune prin cablu, Digi Online, pachetele iNES Live ofera mai putine programe (pe Digi Online putem viziona aproximativ 90 de posturi) insa in pachetele iNES Live gasim anumite televiziuni ce nu sunt disponibile in grila Digi.

Daca ati utilizat pana acum iNES Live, ce parere aveti despre aceasta platforma comparativ cu alte platforme online pe care se pot viziona televiziuni live?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII