Martorul Acuzarii se vede la Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza din 7 decembrie un nou serial realizat dupa o nuvela scrisa de Agatha Christie. Serialul despre care vom oferi informatii in acest material se numeste The Witness for the Prosecution / Martorul Acuzarii (2016).

Serialul Martorul Acuzarii va fi difuzat in fiecare seara de miercuri, de la ora 22, din 7 decembrie. Actiunea serialului se petrece in 1920 si dupa cum se stie din nuvelele scriitoarei Agatha Christie, actiunea se invarte in jurul unei crime.

Emily French (Kim Cattrall) este o femeie singura si bogata aflata la a doua tinerete. Janet Mclntyre (Monica Donal) este singura prietena a lui Emily si servitoarea ei. Janet o gaseste moarta pe Emily in mijlocul sufrageriei. Langa corpul neinsufletit este gasita si arma crimei, o statueta din otel plina de sange.

La sosirea politiei, Janet le spune agentilor ca Emily ar fi fost omorata de Leonard Vole (Billy Howle), un gigolo care era prieten cu decedata, care in ziua crimei venise la Emily iar cand Janet s-a intors de la biserica acesta disparuse din casa. Leonard este un barbat aratos casatorit cu o artista de cabaret pe nume Romaine Heilger (Andrea Riseborough). Desi pare ca acest caz este ca si rezolvat din moment ce s-a gasit arma crimei, lucrurile se vor dovedi a fi diferite.

Martorul Acuzarii se vede la Epic Drama

Serialul Martorul Acuzarii este un serial marca BBC si este realizat de aceeasi echipa din spatele serialului Erau Zece, productie difuzata in trecut de Epic Drama. Nuvela Martorul Acuzarii a aparut prima data intr-un ziar in 1925 iar in anul 1953 autoarea Agatha Christie  a transformat-o in piesa de teatru.

Epic Drama a impartit mini-serialul in 3 parti. Fiecare episod va avea durata medie de 40 de minute iar pe IMDb a primit nota 7.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si detine licenta tematica – filme si seriale, difuzand productii de epoca. Pe Epic Drama se pot urmari seriale ca: Submarinul, Hotel Grand, Cazurile lui Miss Fisher, Detectivul Murdoch si altele. Epic Drama se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.