Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 3 va fi ultimul
Cine a ucis-o pe Sara? (Who killed Sara? / ¿Quién Mató a Sara? – 2021) este unul dintre cele mai vizionate seriale mexicane disponibile pe Netflix, in acest articol vom mentiona informatii despre data lansarii sezonului 3, care va fi si ultimul sezon.

Al doilea sezon al seriei Cine a ucis-o pe Sara? se incheie cu doua persoane care isi asuma crima iar cel mai probabil in sezonul 3 vom vedea cine este autorul adevarat al crimei. Exista teorii conform careia Sara ar fi inca in viata insa adevarul va putea fi aflat doar in sezonul urmator.

Primul sezon al acestui serial a fost lansat in martie 2021 iar al doilea sezon a fost adaugat la scurt timp dupa, in mai 2021. Sezonul 3 va fi adaugat la un an distanta, pe 18 mai 2022. Primul sezon are 10 episoade iar al doilea are 8 episoade. Nu a fost anuntat inca numarul de episoade al sezonului 3 si nici nu stim daca va fi disponibil integral sau daca va fi impartit in mai multe parti.

Cine a ucis-o pe Sara? – sezonul 3 va fi ultimul

Netflix a adaugat pe pagina oficiala Facebook si trailerul sezonului 3.
In prezent, Cine a ucis-o pe Sara? are pe IMDb nota 6.4 din aproximativ 12.000 de recenzii si se afla pe locul 2.098 in topul IMDb al celor mai populare serii. Dupa Fabrica de bani, a fost cel mai vizionat serial in limba spaniola de pe Netflix.

Reprezentantii Netflix au anuntat ca, pentru prima data in 10 ani, primul sfert al anului a dus la un numar de abonati in scadere, motiv pentru care se ia in calcul introducerea publicitatii in pachetele mici.

Reprezentantii companiei au mentionat ca au fost pierduti 200.000 de abonati in Q1 si preconizeaza o pierdere de 2 milioane in Q2. Unul dintre motivele care au dus la aceste rezultate este partajarea contului cu alti utilizatori. CEO-ul Netflix, Reed Hastings, a declarat ca se incearca monetizarea partajarii conturilor.

Ultimele noutati au dus la o scadere brusca a actiunilor Netflix cu peste 40%.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.