Clanul – sezonul 4 va fi ultimul
Postul de televiziune Pro TV va incepe sa integreze emisiunile si serialele grilei de primavara din luna februarie. Astfel, cel mai asteptat serial romanesc de actiune difuzat de Pro TV, Clanul, va intra pe post din 19 februarie, de la ora 20:30 cu sezonul numarul 4.

Reprezentantii Pro TV au declarat ca sezonul 4 al serialului Clanul este ultimul sezon.In ultimul sezon, fanii serialului Clanul vor afla ce se va intampla cu Pelicanul (George Ivascu), Sofia (Maria Obretin) si Magda (Catalina Grama Jojo). Ce se va intampla cu Tudor (Denis Hanganu), va putea acesta sa isi duca la bun sfarsit misiunea? David si Tudor se vor reintalni? Toate aceste intrebari si alte secrete bine ascunse isi vor gasi raspunsul.

Sezonul 4 al serialului Clanul are 13 episoade si se va putea viziona cate un episod pe saptamana. Serialul va fi difuzat in fiecare seara de luni, de la ora 20:30, dupa Stirile Pro TV. Clanul revine la ziua de luni dupa ce sezonul trecut a fost difuzat duminica.

Clanul a fost lansat in 2022 si s-a bucurat de un real succes castigand si un premiu din partea publicului la Gala TVMania. Serialul a castigat premiul la categoria Cel mai bun serial romanesc.

Clanul – sezonul 4 va fi ultimul

Distributia serialului Clanul este una de exceptie si este compusa din cativa dintre cei mai buni actori din Romania. Printre acestia ii mentionam pe: Denis Hanganu, Maria Olteanu, George Mihaita, Serban Pavlu (care a mai jucat in serialul Umbre difuzat in trecut pe HBO si HBO Max), Carmen Tanase (a mai jucat in seriale ca Pariu cu Viata, Fructul Oprit, Ramon, Zapada, Ceai si Dragoste, Baieti de Oras, Pariu cu Viata, Mostenirea sau State de Romania), Theo Rose (cunoscuta publicului din emisiunea Bravo, ai stil! si Vocea Romaniei).

Serialul Clanul se va putea viziona si pe Voyo. Are 4 sezoane cu un total de 52 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.
Pro TV are licenta tematica – generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU