Happy Channel redifuzeaza Legaturi de familie
Happy Channel va redifuza telenovela braziliana marca Rede Globo Legaturi de familie (Laços de Família / Family Ties – 2000).

Rezumat telenovela Legaturi de familie
Telenovela prezinta povestea Helenei (Vera Fischer), o mama singura trecuta de 50 de ani, care incearca sa se descurce singura. Toata lumea o iubeste, de la vecini la prieteni, insa pentru ea viata nu este asa usoara cum pare.

Helena are probleme cu nora, cu sora vitrega Iris (Deborah Secco) si cu tatal sau, pe care l-a abandonat acum 20 de ani. Ea isi face curaj sa intre intr-o relatie cu tanarul doctor Edu (Reynaldo Gianecchini), care este de aceeasi varsta cu fiica Helenei, Camila. Edu si Camila se indragostesc insa aceasta se imbolnaveste de leucemie iar singura ei sansa pentru a se face mai bine este un transplant de la rudele apropiate, insa nimeni nu pare compatibil. Acum, Helena trebuie sa isi ajute fiica, in ciuda tradarii acesteia.

In serial putem vedea actorii Vera Fischer (a interpretat rolul lui Yvete Simas de Oliveira in telenovela de succes Clona), Paulo Caruso (Marisol – 2002), Marieta Severo (Big Family – 2001, Verdades Secretas – 2015), Jose Mayer, Andrey Linhares, Nata Linhares, Tony Ramos (If I were you – 2006) si altii.

Happy Channel redifuzeaza Legaturi de familie

Happy Channel va difuza din nou Legaturi de familie de maine, 10 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 07:00. Astfel, Rebelde ramane fara reluarea de dimineata, fiind difuzata doar reluarea de la ora 03:15. Productia a mai fost difuzata de Happy Channel, ultima data in toamna anului 2020.

Telenovela braziliana Legaturi de familie a avut 209 episoade difuzate in tara natala iar pe IMDb a obtinut 7.4 din 756 recenzii.

Este interesant de stiut ca Ministerul Justitiei Braziliene a ordonat companiei Rede Globo sa excluda actorii minori din serial, din cauza scenelor cu conotatii sexuale si scenelor violente. Singurul actor minor era Júlia Almeida, fiica scenaristului serialului, Manoel Carlos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU