Clasa: Netflix confirma sezonul 2

Clasa (Class) este un serial inspirat din succesul spaniol Elite, cel din urma creat de Carlos Montero si Dario Madrona. Serialul Clasa este realizat in India si vorbit in limba hindi. Genul serialului este drama, crime si thriller. Primul sezon a fost lansat la data de 3 februarie 2023 in India, iar de curand platforma de streaming Netflix a confirmat cel de-a doilea sezon al seriei. Cel mai probabil, acesta va fi lansat la inceputul anului viitor. Sezonul 1 cuprinde un numar de 8 episoade cu durata de 40-50 de minute.

Pe Imdb, Clasa a obtinut nota 6,2, iar cota sa de popularitate este, astazi, 1770. Acest serial a fost creat de Kersi Khambatta, actor si scenarist cunoscut si pentru Being Cyrus (2005), si Finding Fanny (2014). Subiectul serialului indian este un grup de trei prieteni, Dheeraj, Saba si Balli, a caror scoala locala este incediata. Din acest motiv, ei primesc bursa pentru a studia la Hampton International, o scoala de elita, privata, din New Delphi.

Bursele lor sunt oferite de Ahuja Properties, companie care s-a facut vinovata de incediul care a avut loc la scoala locala. Ajunsi la scoala de elita Hampton International, cei trei prieteni sunt initial ostracizati de colegii lor bogati. Pe masura ce timpul trece, vietile baietilor se impletesc cu cele ale colegilor lor intr-un amestec de conflict cultural, invidie, atractie sexuala si resentimente. Secrete si zvonuri sumbre duc in cele din urma la o crima, ceea ce tensioneaza si mai mult relatiile dintre elevi.

Clasa: Netflix confirma sezonul 2

Personajele principale ale serialului Clasa sunt: Madhyama Segal (Saba Manzoor), una dintre elevele transferate, o fata cu valori religioase puternice, de care se indragosteste Veer, si careia ii este interzis in cele din urma sa poarte hijab; Piyush Khati (Dheeraj Kumar Valmiki) un alt elev transferat, un baiat foarte muncitor, timid, indragostit de Suhani;

Cwaayal Singh (Balram “Balli” Patwal), cel de-al treilea elev transferat, cu o personalitate relaxata si amuzanta care incearca sa se integreze in grupul de elevi bogati, indragostit de Koel; Anjali Sivaraman (Suhani Ahuja), sora lui Veer, o fata cu o slabiciune pentru baietii rai, care se impotriveste coruptiei din propria familie, si de care sunt indragostiti atat Neeraj, cat si Dheeraj.

Actorul Zeyn Shaw (Veer Ajuha) este un actor indian nascut in New Delphi, care a jucat si in filmul Strange City (2016). Actrita Ratnabali Bhattacharjee (Vandana) a mai jucat si in OK Computer (2021), Sold (2014), Mumbai Calling (2007-2008), Strigoiul (2018). Chandan Anand (Suraj Ahuja) este un actor indian care a mai fost vazut si in filmele Da aripi visului (2020), Mini Punjab (2009) si Love Aaj Kal (2009).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.