A world of calm se va vedea pe HBO GO – serie documentara A world of calm
HBO GO anunta lansarea unui nou serial documentar in luna aprilie. „A world of calm” a fost gandit si conceput sa induca o stare de liniste si relaxare oferind in acelasi timp un spectacol vizual uimitor. Documentarul surprinde natura in diferite ipostaze si le arata privitorilor peisaje menite sa le induca o stare de relaxare totala.

„A world of calm” a fost lansat in anul 2020 in Brazilia, Australia, SUA si Canada. In Romania serialul documentar va fi lansat pe platforma HBO GO pe data de 12 aprilie 2021.

Creat ca o insiruire de imagini uimitoare si combinat cu naratiuni si muzica care dau viata imaginilor, serialul documentar are pana in prezenta 10 episoade:
– Ep.1 – Orasul coral (The coral city);
– Ep.2 – Sticlarul (The glassmaker);
– Ep.3 – Calatoria pasarilor (The bird’s journey);
– Ep.4 – Ninsoare (Snowfall);
– Ep.5 – Traind printre copaci (Living amoung trees);
– Ep.6 – Marele dincolo (The great beyond);
– Ep.7 – Fidea (Noodles);
– Ep.8 – Povestea unui cal (A horse’s tale);
– Ep.9 – Darul ciocolatei (The gift of chocolate);
– Ep.10 – Apa, dadatoare de viata (Water, giver of life).

Distributia este alcatuita din vocile a 10 naratori: Maharshala Ali, Priyanka Chopra, Indris Elba, Oscar Isaac, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Lucy Liu, Cillian Murphy, Keanu Reeves, Kate Einslet, fiecare episod avand un narator diferit. Serialul documentar se bucura de nota 8 din 172 de recenzii pe IMDb.

Trailerul serialului documentar a fost publicat pe youtube si il puteti urmari mai jos:

Seialul documentar „A world of calm” ne invita sa patrundem intr-o stare de relaxare, sa ne golim mintea de stresul zilnic si sa facem loc peisajelor si povestirilor relaxante.

„A world of calm” se va vedea pe HBO GO din 12 aprilie 2021. Pana in acest moment, serialul documentar are un singur sezon alcatuit din 10 episoade. Un alt sezon nu a fost anuntat in mod oficial. Seria se pare ca nu a fost incheiata asa ca ne putem astepta la un urmator sezon. Vom reveni cu informatii despre sezonul 2 imediat ce o sa dispunem de ele.

Asteptam parerile dvs. dupa vizionare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.