Clash of the Cover Bands – E!
In acest material vom detalia emisiunile lunii februarie difuzate de postul E! Entertainment.

Clash of the Cover Bands – in fiecare duminica, din 23 ianuarie, de la ora 23. Aceasta este o emisiune concurs in care sunt prezente trupe si cantareti de cover, care se vor duela in a demonstra ca sunt cei mai buni. In acest concurs se vor canta melodii din toate genurile muzicale. Concurentii vor avea la dispozitie doua runde sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu al emisiunii Clash of the Cover Bands.

Castigatorul acestei emisiuni va putea canta in cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon. Juriul emisiunii va fi format din: Meghan Trainor, Adam Lambert si Ester Dean. Se vor canta piese rock, country si pop. Printre cantaretii imitati vom enumera: Bon Jovi, Britney Spears, Celine Dion, Elton John, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Ozzy Osbourne si altii.

Relatively Famous: Ranch Rules – 6 februarie, ora 22, in fiecare duminica. Opt copii ai unor vedete vor locui o luna de zile la ferma Steamboat Springs pentru a demonstra ca pot sa se descurce in viata si ca nu depind de numele pe care il mostenesc de la parintii lor. In fiecare episod, copiii vor avea parte de noi provocari.

E! News Daily Pop – de marti pana vineri, de la ora 13. In aceasta emisiune, Liliana Vazquez, Victor Cruz si Scott Tweedie vor aduce cele mai importante stiri despre vedetele din lumea pop americana.

Nightly Pop – de miercuri pana sambata, de la ora 00:00. Emisiunea Nightly Pop este cu ochii pe Hollywood si ne prezinta cele mai importate stiri din cultura pop si din lumea divertismentului. Aceste informatii sunt spuse in emisiune fara perdea. In Nightly Pop vor fi prezentate cele mai importante stiri de la E!.

E! Entertainment apartine companiei NBC Universal si aduce in atentia telespectatorilor subiecte din lumea showbiz-ului american. E! Entertainment se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth. In grila operatorilor Vodafone si Digi postul se afla in doua variante, SD si HD. Varianta HD a fost lansata in 2015.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.