The Walking Dead: Invazia zombi – unde se pot viziona ultimele episoade din sezonul 11?
The Walking Dead: Invazia zombi (2010 – 2022) este unul dintre cele mai populare seriale din ultimul deceniu, desi majoritatea episoadelor se pot viziona pe cele trei platforme de streaming principale disponibile in Romania, Netflix, HBO Max si Disney+, ultimul sezon (11) nu este disponibil integral pe toate 3.

Ultimul sezon (sezonul 11) The Walking Dead: Invazia zombi a fost difuzat anul trecut iar producatorii serialului au decis sa puna capat unei serii care s-a intins pe 12 ani. Povestea din universul The Walking Dead a continuat cu alte doua spin-off-uri.

The Walking Dead: Invazia zombi – unde se pot viziona ultimele episoade din sezonul 11?
Primele 16 episoade din sezonul 11 se pot viziona pe cele trei platforme mentionate mai sus insa sezonul integral (24 de episoade) se poate viziona doar pe Disney+. Desi aceasta nu este o veste chiar buna pentru abonatii Netflix si HBO Max, cel putin avem o varianta in Romania pentru a viziona finalul serialului.

Insa, daca va intrebati cand se vor putea viziona ultimele episoade The Walking Dead pe Netflix si HBO Max, nu avem un astfel de termen insa exista posibilitatea ca Disney+ sa aiba exclusivitate pentru cel putin un an.

The Walking Dead: Invazia zombi s-a incheiat dupa 12 ani, 11 sezoane si 177 episoade, timp in care a strans 2 premii Emmy iar pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.1 din peste 1 milion de recenzii. Se afla pe locul 28 in topul IMDb al celor mai populare seriale, chiar daca ultimul episod a fost difuzat in noiembrie 2022.

Fanii acestui univers mai pot difuza urmatoarele productii:

  • Fear the Walking Dead (are 7 sezoane iar ultimul sezon (sezonul 8) va fi difuzat de luna urmatoare)
  • The Walking Dead: World Beyond (are 2 sezoane difuzate intre 2020 – 2021)
  • Tales of the Walking Dead (are un singur sezon difuzat anul trecut)
  • In lucru sunt si alte doua seriale, The Walking Dead: Summit si The Walking Dead: Dead City

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Pe Netflix Romania ultimele 8 episoade vor fi difuzate incepand cu data de 2 octombrie, ceva mai devreme in Franta, Germania,Belgia si Cehia.Integral este deja disponibil in SUA si Canada, asa ca prietenii stiu cum pot vedea aceste episoade…Sunt tari care stau si mai rau ca noi ca Argentina, Brazilia, Mexic si Columbia unde nu sunt disponibile decat primele 8 episoade ale ultimului sezon…