Pro Cinema difuzeaza Babe: Cel mai curajos porc din lume
Postul de televiziune Pro Cinema a pregatit copiilor o luna iunie plina de filme animate. Filmele prezentate in acest articol vor fi difuzate sambata si duminica insa Pro Cinema va difuza astfel de filme si in cursul saptamanii. In acest material vom detalia o parte din filmele dedicate celor mici.

Despicable Me 3 / Sunt un mic ticalos 3 (2017) – 4 iunie, ora 20:30. Filmul Sunt un mic ticalos 3 continua povestea din filmele Sunt un mic ticalos 1 si 2. Gru si sotia sa Lucy  vor incerca sa invinga cel mai nou personaj negativ care ameninta omenirea, este vorba de Balthazar Bratt, care a fost concediat dintr-o televiziune si doreste sa se razbune.

Gru este dezamagit ca a fost infrant, el incearca sa afle acum care va fi urmatorul pas al adversarului sau. Gru mai afla de la un strain ca are un frate pe nume Dru. Alaturi de familia sa, Gru pleaca sa isi cunoasca fratele, care este mai bun ca el in toate privintele. Gru ii propune fratelui sau o alianta pentru a-l infrange pe Bratt insa rivalitatea frateasca va distruge alianta.

Filmul Sunt un mic ticalos 3 are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

The Angry Birds Movie (2016) – 11 iunie, ora 20:30  Acest film este inspirat dintr-un joc si prezinta aventurile unui grup de pasari dintr-o padure. Un grup de porci verzi fura ouale unor pasari pentru a le manca. Trei pasari trebuie sa recupereze ouale furate, cele trei pasari sunt: Red, Chuck si Bomb.
Filmul Angry Birds are durata de o ora si 37 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Open Season / Nazdravanii din Padure (2006) – 18 iunie, ora 20:30. In oraselul Timberline traieste un urs grizzly. Cu toate ca duce o viata linistita intr-un garaj, el se lasa convins de un cerb ca este mai bine sa traiasca in padure. In padure, ursul si cerbul vor fi nevoiti sa isi salveze viata lor si a celorlalte animale pentru ca a inceput sezonul de vanatoare.
Filmul Nazdravanii din padure are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Pro Cinema difuzeaza Babe: Cel mai curajos porc din lume

Babe: Cel mai curajos porc din lume (1995) – Babe este un porcusor care  doreste sa devina un porcusor ciobanesc. Alaturi de cativa prieteni, Babe reuseste sa isi indeplineasca  visul.
Filmul Babe: Cel mai curajos porc din lume are durata de o ora si 29 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Babe: Pig in the City / Noile aventuri ale lui Babe in oras (1998). Acest film este o continuare a filmului Babe: cel mai curajos porc din lume. Acum, Babe si prietenii sai pleaca in oras cu fermierul lor pentru a incerca sa obtina bani pentru a salva ferma. Filmul Noile aventuri ale lui Babe in oras are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb are nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII