CNA a prelungit licentele Look Sport si Agro TV
In cadrul sedintei de astazi, 28 ianuarie, CNA a aprobat solicitarea venita din partea Clever Media Network pentru prelungirea licentelor audiovizuale ale posturilor Look Sport si Agro TV, anunta paginademedia.ro. Perioada pe care au fost prelungite licentele este de 9 ani, aceste licente urmau sa expire la finalul lunii februarie.

Pe langa prelungirea licentelor au fost solicitate si alte modificari, dupa cum urmeaza.
Look Sport – Scade procentajul productiilor proprii si vor fi cumparate mai multe competitii interne.
Look Sport – Se modifica actionariatul, Adrian Tomsa va detine 90% iar Maria Nicoara 10%. Maria Nicoara detine 10% si din Clever Business Transilvania, companie care detine licenta audiovizuala a postului Prima TV.

CNA a prelungit licentele Look Sport si Agro TV
Agro TV – Se va deschide un studio regional in Cluj-Napoca iar postul pregateste emisia in format HD. Subiectul privind inceperea emisiei in format HD a fost discutat si in sedinta CNA din 14 mai 2020 insa nu avem un termen privind cand se va intampla acest lucru.

Solicitarile venite din partea grupului Clever Media au fost aprobate in sedinta CNA, fara niciun vor impotriva.

Reamintim ca licenta unui alt post detinut de grupul Clever Media a fost prelungita recent pana pe 9 ianuarie 2030, in aceeasi sedinta a fost aprobata si cedarea a 10% din actiuni. Aceste lucruri s-au intamplat la scurt timp de la rebranduirea postului din Look Plus in Look Sport+, proces in urma caruia au fost modificate denumirea, grila de programe si sigla postului.

Site-ul Adevarul.ro nu functioneaza

Unul dintre cele mai mari site-uri de stiri din tara, adevarul.ro, este nefunctional din cursul diminetii, pe site este afisat doar mesajul Am intampinat o problema. Te rugam sa incerci din nou in cateva secunde. Domeniul gazduit pentru acest site este tinut de EasyHost insa nu avem informatii daca este o problema care tine de host sau de Adevarul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Digi are posturile proprii de sport. Look-urile sunt in plus. Nu-si au rostul. Mai bine ar pune in locul lor Mezzo Live HD (la capitolul muzica clasica digi sta prost) Film Cafe HD, Travel Mix 4K, Cinethronix 4K (cel mai bun canal de documentare romanesti) si uitatele ProCinema HD si Pro Gold HD.

  1. Cred că , când vor începe Agro TV emisia în HD, va intra și în grila Orange , deoarece este singurul operator principal din grila căruia lipsește