VH1, Paramount, Nicktoons si Nick Jr. disponibile pe Digi Online
Avem 4 noi posturi disponibile pe aplicatia Digi Online, VH1, Paramount Channel, Nicktoons si Nick Jr., programele sunt disponibile atat pe web (desktop) cat si pe aplicatia pentru mobil.

Cele 4 programe sunt disponibile si in grila de televiziune Digi (RCS – RDS) atat pe cablu digital cat si pe platforma DTH (satelit) iar acum sunt disponibile inclusiv online pe platforma online gratuita, dedicata clientilor Digi.

Ultimul program introdus pe Digi Online a fost Diva.
Digi Online este o aplicatie online disponibila atat pe mobil (Android si iOS) cat si pe web (desktop), pot beneficia de acest serviciu gratuit orice client Digi care beneficiaza de televiziune, internet fix sau telefonie mobila.

Aplicatia este usor de utilizat, functioneaza fara probleme comune iar unele programe sunt disponibile inclusiv in format HD.

Reamintim ca Digi a readus sectiunea Play in aplicatia Digi Online, sectiune prin care utilizatorii pot vedea anumite productii difuzate deja pe canalul de filme detinut de Digi, Film Now. In sectiunea Play avem momentan disponibile filmele Punct ochit, punct… iubit! (Wild Target) si Supravietuitorii (Z for Zachariah).

Digi ofera clientilor sai peste 70 de canale disponibile online, programe disponibile atat in pachetul de baza Digital cat si in extraoptiuni (HBO, HBO2, HBO3). De asemenea, pe Digi Online putem vedea competitii precum UEFA Champions League, UEFA Europa League,
Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1.

In urma ultimului update, in Digi Online putem utiliza de asemenea serviciul HBO GO daca avem un cont creat prin operatorul Digi (RCS – RDS).  Putem utiliza acest serviciu pe maxim 5 dispozitive.

Crearea contului Digi Online se poate face logandu-ne pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contul Meu.

Voi ce parere aveti despre introducerea acestor programe pe Digi Online? Ce alte programe ati dori sa vedeti pe aplicatia online dedicata clientilor Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. Nu mai functioneaza deloc corect pe Android Tv, ramane in fundal deschis programul tv, si cand deschizi altul si il inchizi, ramane si acel flux deschis in fundal si asa mai departe, zici ca e la nebuni, zeci de voci se aud cand folosesti aplicatia pe Android Tv. De cateva update-uri e problema.

  • Nu cred ca ofera suport pentru Android TV insa puteti face o sesizare pe adresa e-mail support.digionline@rcs-rds.ro privind aceasta problema, poate arunca un ochi suportul lor tehnic pentru aplicatiile online.

   • Inteleg, dar a functionat pana acum cateva update-uri. Le-am facut sesizare, nu au raspuns, nu ii intereseaza. Probabil ei nu inteleg ca majoritatea – 99,99% – televizoarelor si mediaplayerelor cu Android sunt de fapt cu Android TV, nu cu Android.

    • Daca ati facut deja sesizare pe e-mailul acela, nu aveti ce sa faceti altceva decat sa asteptati si sa sperati ca vor rezolva la urmatorul update.

 2. Si la generaliste sa introduca posturile :Pro tv,Pro2,Pro Cinema,Pro Gold,ProX,Antena1,Antena Stars,Antena 3,Happy Channel,Zu tv,National tv,N24 Plus,Prima tv,si un plus pentru abonatii de etnie maghiara care stau in judetele tarii unde sunt doar cateva posturi disponibile pe cablu digital ar avea astfel acces online si ei la mai multe posturi fiind privati in acest moment .De asemea ar putea cei de la Digi sa vina cu noutati mai exact sa adauge functia Biblioteca unde sa puna la dispozitia abonatilor posturi tv unde sa poata viziona programele,tv 24/24 pentru o perioada de 7 zile urmand ca sa faca update ulterior asa cum au cei de la Focussat prin Focussat Live tv