CNN HD, Duck TV, Warner TV HD in grila Orange
Orange Romania a introdus astazi oficial in grila de programe de cablu (in zonele in care este folosita infrastructura Telekom) posturile CNN HD, Duck TV, Warner TV HD, Telekom Sport 1 HD si Telekom Sport 2 HD, acestea fiind singurele posturi din grila Telekom care nu se regaseau in grilele Orange din zonele cu retea Telekom.

Posturile se puteau receptiona si anterior insa ascunse, nu si pe receptoarele Orange.
Tot recent, dublura Moldova TV a fost eliminata.

Aceste modificari sunt pentru clientii Orange din zonele cu infrastructura Telekom, nu pentru clientii Orange din zonele cu retea proprie sau clientii Orange Romania Communications (fostii clienti Telekom Romania Communications).

Cele trei posturi, CNN HD, Duck TV, Warner TV HD, erau deja disponibile la Orange in zonele cu retea proprie insa nu exista (inca) in grila televiziunile Telekom Sport. Reamintim ca posturile Telekom Sport vor deveni Orange Sport in urma rebranduirii companiei TKR in Orange Romania Communications.

Ultimele posturi introduse de Orange in grila (infr. Telekom) au fost Atomic TV, Rapsodia TV, Moldova TV, News Romania si Shop on TV HD la finalul lunii februarie.

De asemenea, alti operatori de televiziune au efectuat recent modificari ale grilei de programe, dupa cum vom mentiona mai jos.

Focus Sat a introdus in grila de programe postul propriu, Focus Sat TV, in format HD. Varianta HD a fost introdusa din 16 martie pe prima pozitie, iar Focus Sat TV a fost mutat pe pozitia 29.

Tot Focus Sat a adaugat in grila de programe online in pachetul Play TV Extra postul Mediaset Italia. Noul post nu este disponibil si in grila DTH.

Din 17 martie, iNES Group a introdus in grila televiziunile Moldova TV, Rapsodia TV HD, Exploris TV HD.

Voi ce parere aveti despre posturile mentionate in acest articol? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Cnn HD, Duck TV, News Romania, Tralala TV HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD, stie cineva, s-au stafful Media-Max, pe cand vor intra si la Vodafone ?
    Asteptam si Vodafone sa le introduca. 🙂

  2. Bună info, rog vedeți și oferta de toată jena, Vodafone onlaine, greu de gândit în 2022. Poate un articol este bine venit posturi TV care se pot urmării pe net